sîmbătă, 23 februarie 2019

Gest incredibil! În loc să fugă cu banii care au căzut din cer, oamenii i-au strâns și i-au înmânat unui polițist

Femeia a aruncat accidental aproape o mie de dolari pe fereastra apartamentului său, aflat la etajul al șaselea.

Ea făcea curat în casă și nu a știut că soțul său a pus banii într-o pătură. Când a vrut să scuture așternutul, toți banii au zburat pe geam. În mod incredibil,  femeia a recuperat mare parte din sumă grație simțului civic al celor care treceau în acel moment pe stradă.

"Foarte multe persoane au început să adune banii și am crezut că proprietarul nu-i va recupera niciodată. Deodată, toți au venit la mine și mi-au dat banii. Mi-au spus că au încredere, fiindcă eu sunt polițistul", a declarat agentul de poliție.

Panicată, femeia a fugit într-un suflet jos. I-au dat lacrimile când polițistul i-a înmânat aproximativ 750 de dolari. Ea le-a mulțumit celor care au ajutat-o și i-a servit cu prăjituri.

Comenteaza aceasta stire

Berlinale 2019 începe astăzi. România prezentă cu un singur lungmetraj, după succesul răsunător de anul trecut cu Touch me not
De Mediafax 7 februarie 2019

Cea de-a 69-a ediție a Festivalului de Film de la Berlin debutează joi, iar România este prezentă la eveniment cu un singur lungmetraj, semnat de regizorul Marius Olteanu și inclus în secțiunea necompetițională Forum.