duminică, 22 aprilie 2018

GHID NEVERSEA. Tot ce trebuie să știi dacă participi la cel mai mare festival de muzică de la malul mării - transport, program și reguli de acces!

Doar o zi ne mai desparte de cel mai mare festival de muzică electronică de la malul mării. Până mâine, însă, ar trebui să vă familiarizaţi cu regulile stabilite de organizatori. Încă de la primul pas pe care-l faceţi pe tărâmul Neversea trebuie să fiţi atenţi atunci când vă luaţi brătările de acces, cum le încărcaţi, dar şi cu ce bagaje aveţi voie să intraţi.

De Andreea Bajdechi 20:42, 6 iulie 2017 1188 vizite NEPTUN TV LIVE

Să începem cu primul aspect, și anume drumul până pe plaja Modern. Dacă vreți să ajungeți mai repede la festival, trebuie să știți că RATC Constanța a suplimentat transportul cu 50 de autobuze, pe două linii speciale. 

Accesul la Neversea se face doar prin latura situată pe plaja Modern, spre portul Tomis. Ce trebuie sa faceți odată ajunși aici? Ei bine, căutați punctele de check-in pentru a vă schimba biletele în brățări. 

Ce se întâmplă mai departe? Pentru că siguranța dumneavoastră este pe primul loc, trebuie sa treceți și pe la punctul de control corporal. 

Iată că ați ajuns pe tărâmul Neversea, unde vă puteți bucura de toate modalitățile de distracție puse la dispoziția dumneavoastră. Nu uitați, însă, un lucru foarte important. În cadrul festivalului nu se folosesc banii cash. Așadar, cu ajutorul brățării vor putea fi făcute plățile la toți agenții economici prezenți la festival. 

Pentru a va putea încărca brățara exista două posibilități. Prima este încărcarea online, iar cea de a doua, numeroasele puncte fizice de încărcare din cadrul festivalului.

Trebuie să mai știți că pentru a fi la curent cu toate informațiile despre festival, artiști și alte evenimente din cadrul Neversea, puteți descărca pe telefonul mobil aplicația cu același nume. 

Comenteaza aceasta stire