joi, 22 februarie 2018

GHID NEVERSEA. Tot ce trebuie să știi dacă participi la cel mai mare festival de muzică de la malul mării - transport, program și reguli de acces!

Doar o zi ne mai desparte de cel mai mare festival de muzică electronică de la malul mării. Până mâine, însă, ar trebui să vă familiarizaţi cu regulile stabilite de organizatori. Încă de la primul pas pe care-l faceţi pe tărâmul Neversea trebuie să fiţi atenţi atunci când vă luaţi brătările de acces, cum le încărcaţi, dar şi cu ce bagaje aveţi voie să intraţi.

De Andreea Bajdechi 20:42, 6 iulie 2017 1184 vizite NEPTUN TV LIVE

Să începem cu primul aspect, și anume drumul până pe plaja Modern. Dacă vreți să ajungeți mai repede la festival, trebuie să știți că RATC Constanța a suplimentat transportul cu 50 de autobuze, pe două linii speciale. 

Accesul la Neversea se face doar prin latura situată pe plaja Modern, spre portul Tomis. Ce trebuie sa faceți odată ajunși aici? Ei bine, căutați punctele de check-in pentru a vă schimba biletele în brățări. 

Ce se întâmplă mai departe? Pentru că siguranța dumneavoastră este pe primul loc, trebuie sa treceți și pe la punctul de control corporal. 

Iată că ați ajuns pe tărâmul Neversea, unde vă puteți bucura de toate modalitățile de distracție puse la dispoziția dumneavoastră. Nu uitați, însă, un lucru foarte important. În cadrul festivalului nu se folosesc banii cash. Așadar, cu ajutorul brățării vor putea fi făcute plățile la toți agenții economici prezenți la festival. 

Pentru a va putea încărca brățara exista două posibilități. Prima este încărcarea online, iar cea de a doua, numeroasele puncte fizice de încărcare din cadrul festivalului.

Trebuie să mai știți că pentru a fi la curent cu toate informațiile despre festival, artiști și alte evenimente din cadrul Neversea, puteți descărca pe telefonul mobil aplicația cu același nume. 

Comenteaza aceasta stire

CONSTANȚA. Imaginea care a stârnit controverse printre constănțeni: 'E sufletul femeii decedate'!
De Neptun TV 17 februarie 2018

Aparatul de fotografiat ar fi surprins momentul în care sufletul femeii părăsește trupul.

Revin ninsorile la Constanța! Avertizare meteo de ultimă oră!
De Neptun TV 10 februarie 2018

Vor fi intervale de timp în care ninsoarea va fi asociată cu intensificări ale vântului, cu viteze de 45…55 km/h, astfel încât aceasta va fi viscolită, iar vizibilitatea scăzută.

Fenomen astronomic rar - Superluna Albastră Sângerie! IMAGINI LIVE NASA
De Neptun TV 31 ianuarie 2018

Fenomenul de Luna Albastră se produce atunci când au loc două luni pline în aceeași lună calendaristică.

PROGNOZĂ METEO. Vremea se schimbă radical - temperaturi de primăvară în următoarele zile!
De Neptun TV 26 ianuarie 2018

Meteorologii anunță că valorile termice vor continua să crească în majoritatea zonelor, totuși dimineața și noaptea vor fi reci, local geroase. În Capitală, vremea va fi ușor mai caldă decât în mod obișnuit la sfârșitul lunii ianuarie. Săptămâna viitoare, mercurul din termometre va ajunge până la 15 grade Celsius.

DRAMĂ! Ea este tânăra înjunghiată în coafor, de iubitul militar! Alexandra avea doar 25 de ani!
De Neptun TV 23 ianuarie 2018

Alexandra Elena Marin este tânăra care a murit astăzi după ce a fost înjunghiată de iubitul său, într-un coafor din Titu, județul Dâmbovița. Alexandra avea doar 25 de ani. Cei doi aveau împreună o fetiță.