luni, 24 septembrie 2018

Gladiatorii din Tomis sunt gata de luptă! Baschet Club Athletic începe noul sezon cu o nouă identitate

Începând cu noul sezon, care va debuta la sfârşitul acestei săptămâni, baschetbaliştii de la Athletic Constanţa devin “Gladiatorii din Tomis”! După 10 ani de la fondare, clubul de la ţărmul mării şi-a schimbat identitatea. Noul logo, tridentul gladiatorului, este înrădăcinat în istoria vechiului Tomis. Baschetul şi performanţa vor fi însă în continuare “Made in Constanţa”.

Gladiatorii din Tomis sunt gata de luptă! Baschet Club Athletic începe noul sezon cu o nouă identitate

Baschet Club Athletic și-a prezentat aseară noua identitate. Cel mai viteaz gladiator din vechea cetate a Tomisului, Skirtos Dacul, va fi simbolul clubului, prezent pe logo-ul global.

Tridentul, arma letală cu care Skirtos își învingea adversarii în arenă, va fi logo-ul principal și sursa de inspirație a clubului, care pășește într-o nouă perioadă după zece ani de la înființare. Team-managerul Andrei Talpeș, care a lucrat la acest proiect împreună cu Elis Iordache și Alina Șerban, alături de antrenorii Alexandru Olteanu și Bogdan Ivanovici, este optimist în privința impactului pe care îl vor avea asupra publicului constănțean ”Gladiatorii din Tomis”.

În parteneriat cu Primăria, Direcția Județeană de Sport, Inspectoratul Școlar și Facultatea de Educație Fizică și Sport, BC Athletic participă activ la foarte multe acțiuni de promovare a sportului, în paralel cu performanța. Staff-ul echipei, în frunte cu directorul tehnic Vasile Pașca, a acceptat o nouă provocare pentru sezonul următor. Obiectivul va fi calificarea la turneul semifinal al Ligii 1.

BC Athletic va deschide în curând și un magazin al clubului, de unde suporterii vor putea cumpăra replici ale echipamentului de joc oficial, tricouri personalizate cu diverse evenimente din viața echipei. Fanii vor face cunoștință cu ultimele achiziții miercuri seară, în meciul de prezentare de la Sala Sporturilor, un amical contra celor de la Agronomia 4 Sports București. 

Comenteaza aceasta stire

Simona Halep s-a accidentat și ar putea renunța la turneul de la Wuhan: '24 de ore foarte dificile'! Niculescu, învinsă în primul tur
De Mediafax 24 septembrie 2018

Simona Halep, locul I WTA, a anunțat că a simțit dureri la spate duminică, la antrenament, și ar putea rata participarea la turneul de la Wuhan.

Noul clasament WTA a fost publicat. Simona Halep, pentru a 46-a săptămână pe primul loc. La ce distanță se află față de rivalele sale
De Neptun TV 17 septembrie 2018

Simona Halep a fost eliminată încă din primul tur de la US Open, dar continuă să aibă un avans consistent în fața principalei sale urmăritoare.

Simona Halep nu este singura jucătoare de top care părăsește US Open. După înfrângerea suferită de Angelique Kerber, avantajul româncei în fruntea ierarhiei WTA crește
De Neptun TV 2 septembrie 2018

Dar Cibulkova a fost mai puternică, a eliminat lierul mondial în turul al treilea, iar victoria slovacei e sinonimă cu finalul emoțiilor pentru constănțeancă.

Derby 'în familie' în turul 3 la US Open. Surorile Williams se vor înfrunta din nou, pentru a 30-a oară în 20 de ani
De Mediafax 30 august 2018

Surorile Williams vor juca meciul direct cu numărul 30, vineri, în turul trei la US Open 2018.