miercuri, 21 august 2019

Goran Bregovic, concert de senzație la încheierea sezonului estival, în stațiunea Mamaia!

Petrecere de zile mari pe ritmurile artistului Goran Bregovic, pe o plajă exclusivistă din staţiunea Mamaia. Aseară, sute de oameni, printre care şi numeroase vedete, au fredonat versurile starului internaţional şi au dansat pe nisip, în acordurile orchestrei sale. Spectacolul a fost încununat de un senzaţional foc de artificii.

Goran Bregovic, însoțit de formația sa, Wedding Funeral Orchestra, a răspuns invitației reprezentanților unei plaje exclusiviste din stațiunea Mamaia. Artistul a susținut un concert care a marcat închiderea sezonului estival.

Printre spectatori s-au numărat și vedete. Regizorul Dan Chișu a fost invitat special de Goran Bregovic, de care îl leagă o frumoasă prietenie. Artistul născut în Sarajevo a compus coloana sonoră pentru filmul „Ursul”, peliculă regizată de Chișu.

'Goran are această trupă formată azi doar din opt oameni - cântă de obicei cu 20 de oameni, dar la astfel de evenimente preferă să aducă Wedding and Funeral pentru că va cânta muzică de nuntă și de înmormântare - iar partea de înmormântare e funny!', explică regizorul Dan Chișu.

Spectacolul a durat mai bine de două ore și s-a încheiat cu un grandios foc de artificii.

Comenteaza aceasta stire