joi, 22 august 2019

GRAMMY 2017. Adele a deschis cea de-a 59-a ediție Grammy Awards cu interpretarea piesei 'Hello'

GRAMMY 2017. Adele a deschis cea de-a 59-a ediție Grammy Awards cu interpretarea piesei 'Hello'

Solista pop britanică Adele a deschis cea de-a 59-a ediție a Premiilor Grammy, duminică-seară, la Los Angeles, cu o interpretare strălucitoare și plină de încredere a hitului său "Hello", conform publicației Los Angeles Times.

Nominalizată la cinci trofee pentru muzica ultimului său album, "25", Adele era deja câștigătoare la două categorii înainte de a urca pe scenă, fapt care a ajutat-o să se relaxeze și să se concentreze mai bine asupra interpretării.

Adele a avut o interpretare plină de grație, pe o scenă cufundată în întuneric, pășind într-un cerc de lumină. "Hello baby" le-a spus ea fanilor muzicii adunați la Staples Center din Los Angeles.

Însărcinată cu gemeni, Beyonce pe scena premiilor Grammy

Diva pop Beyonce a urcat duminică seară, la Los Angeles, pe scena celei de-a 59-a ediții a premiilor Grammy, mângâindu-și cu delicatețe și mândrie burtica vizibil proeminentă, în prima sa apariție publică la 12 zile după ce a anunțat că este însărcinată cu gemeni, conform Reuters.

Beyonce a purtat o rochie aurie, strălucitoare și a interpretat baladele 'Love Drought' și 'Sandcastles' de pe ultimul ei album, 'Lemonade', un produs discografic multiplu nominalizat la Grammy, care pune accent pe mesaje feministe, de rasă și pe trădare. Ea a cântat de pe scaun, înconjurată de o ploaie de petale.

Beyonce, 35 de ani, este marea favorită a premiilor Grammy din acest an, solista primind nu mai puțin de 9 nominalizări. Ea a câștigat deja la categoria videoclip cu piesa 'Formation'.

Marea sa rivală din această seară este britanică Adele, 28 de ani, singurul artist care a mai fost nominalizat la toate cele trei categorii principale ale galei — cel mai bun album, cea mai bună piesă și cea mai bună înregistrare a anului.

La începutul serii de premii Adele a reușit să o învingă pe Beyonce la categoria de interpretare vocală pop, iar ultimul ei album, "25" a câștigat prmeiul Grammy la categoria pop vocal album.

La fel ca în cazul altor gale de premii recente, participanții nu au pierdut ocazia de a lansa mesaje politice împotriva președintelui american Donald Trump. În calitate de prezentatoare, vedeta latino Jennifer Lopez a susținut că muzica este o limbă universală și a adăugat că "în această perioadă a istoriei este nevoie de vocile noastre mai mult decât oricând".

Gazda ceremoniei, James Corden, a deschis seara cu o interpretare rap despre puterea muzicii în acest vremuri tulburi, punctând în rime că, în ceea ce-l privește pe președintele Trump, nu se știe niciodată ce mai urmează.

Galerie foto

Comenteaza aceasta stire