joi, 21 februarie 2019

Guvernul ia în calcul prelungirea înghețării tarifelor RCA cu încă trei luni

Guvernul ia în calcul prelungirea înghețării tarifelor RCA cu încă trei luni

Executivul ia în calcul prelungirea plafonării tarifelor RCA cu încă trei luni, au declarat, vineri, surse guvernamentale.

Plafonarea asigurărilor de răspundere civilă auto ar putea fi discutată chiar în ședința de guvern din această după-amiază, scrie Adevărul.

Surse guvernamentale au afirmat că ministrul Finanțelor, Viorel Ștefan, a avut mai multe întâlniri cu transportatorii și cu reprezentanții ASF și că ia în calcul să prelungească plafonarea tarifelor RCA cu încă trei luni, din cauza întârzierii, în Parlament, a noii legi a RCA, care ar trebui să conțină noile prevederi negociate și agreate între toate părțile implicate în sector.

O decizie în acest sens ar putea fi luată chiar azi.

Comenteaza aceasta stire

Sfaturi de la polițiști pentru circulație în siguranță pe vreme rea! Nu vă angajați în depășiri riscante
De Neptun TV 12 februarie 2019

Pentru o călătorie în siguranță, în contextul avertizărilor meteorologice, polițiștii vă sfătuiesc să circulați cu viteză redusă și să nu vă angajați în depășiri riscante.

Mii de vehicule verificate în trafic de RAR anul trecut prezentau pericol de accidente. Componentele la care au fost descoperite cele mai multe probleme
De Mediafax 11 februarie 2019

Registrul Auto Român a verificat, anul trecut, din punct de vedere tehnic în trafic, 67.807 vehicule, în toată țara, și a constatat că aproape jumătate dintre acestea erau neconforme, informează un comunicat al autorității.

ATENȚIE, ȘOFERI! Schimbări ale taxei de drum pentru transportatorii care circulă în Ungaria, din 3 februarie
De Neptun TV 29 ianuarie 2019

MAE anunță că, de la 3 februarie, transportatorii care tranzitează Ungaria vor fi obligați să introducă noi informații în sistemul de colectare a taxelor de drum HU-GO, precum marca autovehicului, certificatul de înmatriculare și anul fabricației, pentru verificarea încadrării în normelor de poluare