vineri, 18 ianuarie 2019

Hagi anunță un nume de Viitor: Tudor Băluță!

Ianis şi Tănase au reuşit aseară câte o dublă în victoria Viitorului, 6-1 cu ASA Târgu Mureş, dar Hagi îl remarcă pe debutantul Tudor Băluţă! ”România a câştigat un jucător mare în seara aceasta”, şochează Regele, care îi prevede un viitor strălucit puştiului de 17 ani.

Hagi anunță un nume de Viitor: Tudor Băluță!

Dacă și-a propus să surprindă, a reușit! Hagi lansează pe piață un nou fotbalist creat de Academia sa. Băluță, un fundaș central înalt de 1m85, a debutat în Liga 1, la 17 ani. A intrat în minutul 54 în locul lui Ianis și s-a remarcat în minutul 90, la ultimul gol. Șutul său din lovitură liberă a lovit transversala porții lui Stăncioiu și Tănase, pe fază, a făcut 6-1.

”Eu zic că România a câștigat un jucător mare de tot în această seară. Va fi unul dintre cei mai buni fundași centrali din toate timpurile pentru fotbalul românesc”, spune Gheorghe Hagi.

În privința lui Ianis, Hagi cere răbdare. Uns căpitan, fiul Regelui a făcut un meci foarte bun, reușind două goluri și un assist.

“Ianis este un copil are 17 ani, este încă în proces de dezvoltare fizică, trebuie să avem grijă de el”.

Prima victorie din play-off pentru Viitorul l-a înseninat pe Hagi. Cu locul 5 deja asigurat, Viitorul încheie sezonul vineri, pe terenul lui Dinamo.

Comenteaza aceasta stire