marţi, 16 octombrie 2018

Hagi crede în generația U21: Isăilă a creat un grup bun, sper să meargă pe linia asta

Tineretul are un meci important la sfârşitul acestei săptămâni. România va întâlni Portugalia, vineri, la Ovidiu, în preliminariile Campionatului European rezervat jucătorilor sub 21 de ani. Gheorghe Hagi spune că selecţionerul Daniel Isăilă are la dispoziţie un grup foarte talentat, cu care poate obţine calificarea la turneul final din 2019.

Echipa națională sub 21 de ani a României este lider în grupa a 8-a preliminară, cu 10 puncte. Tricolorii au obținut victorii în Liechtenstein, Bosnia și Elveția. La precedentul meci jucat la Ovidiu, fotbaliștii antrenați de Daniel Isăilă au remizat cu Elveția.

Testul contra Portugaliei este, de departe, cel mai important, echipa pregătită de Rui Jorge având în componență jucători care evoluează la Benfica și Porto. Lusitanii vin în România să recupereze puncte după înfrângerea neașteptată din Bosnia.

Fiul Regelui, Ianis Hagi este în lot, alături de alți jucători crescuți de Academie, Nedelcu și Coman, acum la FCSB, Manea, la CFR Cluj, dar și de patru fotbaliști de la Viitorul, Ghiță, Cicâldău, Dumitrescu și Ciobanu. Tricolorii joacă vineri cu Portugalia și pe 14 noiembrie cu Țara Galilor, la Bangor. 

Meciul se va disputa vineri, de la ora 19.00. Biletele pot fi achiziționate deja online, inclusiv de pe site-ul FRF, iar în ziua partidei de la stadionul Central din Ovidiu. 

Comenteaza aceasta stire

Simona Halep a plecat la Moscova. 'Sunt destul de ok, dar nu știu cum o să fiu la meciul oficial'
De Neptun TV 12 octombrie 2018

Simona Halep a fost diagnosticată cu hernie de disc în urmă cu o săptămână.

Ionel Dănciulescu este noul manager sportiv al FC Farul Constanța
De Neptun TV 5 octombrie 2018

Ionel Dănciulescu a acceptat oferta patronului FC Farul Constanța, Ciprian Marica, de a ocupa postul de manager sportiv al echipei de la malul mării.

Simona Halep s-a accidentat și ar putea renunța la turneul de la Wuhan: '24 de ore foarte dificile'! Niculescu, învinsă în primul tur
De Mediafax 24 septembrie 2018

Simona Halep, locul I WTA, a anunțat că a simțit dureri la spate duminică, la antrenament, și ar putea rata participarea la turneul de la Wuhan.

Noul clasament WTA a fost publicat. Simona Halep, pentru a 46-a săptămână pe primul loc. La ce distanță se află față de rivalele sale
De Neptun TV 17 septembrie 2018

Simona Halep a fost eliminată încă din primul tur de la US Open, dar continuă să aibă un avans consistent în fața principalei sale urmăritoare.