sîmbătă, 24 august 2019

Hagi: 'Depinde de noi să ne calificăm!' - Viitorul luptă la Nicosia pentru play-off-ul Ligii Campionilor

”Jucăm pentru România şi după aceea pentru noi”, spune Gică Hagi înainte de returul cu Apoel de la Nicosia, programat miercuri seară, de la ora 20.00. Managerul Viitorului speră ca determinarea echipei sale să conteze mai mult decât bugetul net superior de care dispun ciprioţii. Campionii României au ajuns luni seară în Insula Afroditei şi s-au antrenat la 30 de grade Celsius!

Managerul Viitorului este optimist totuși după victoria cu 1-0 de la Ovidiu, care a dus la demiterea antrenorului olandez Mario Been. Apoel i-a oferit deja postul lui Georgios Donis, cel care a condus campioana Ciprului în grupele Champions League în 2014.

La Apoel, este incert portarul Waterman, faultat dur la Ovidiu de Țucudean și transportat la spital după meci. Eliminat, Țucudean este suspendat pentru retur și va fi înlocuit probabil de Coman în “unsprezecele” de start. Față de echipa învingătoare la Ovidiu, Hagi ar putea miza și pe Eric.

Fotbaliștii Viitorului au ajuns luni seară în Cipru, fără portarul Arpad Tordai, al căruit tată a decedat chiar la începutul săptămânii. Campionii României s-au cazat la un hotel de 4 stele și au efectuat un prim antrenament de acomodare la condițiile climatice din Insula Afroditei. La ora 21.00, temperatura era de 30 de grade Celsius.

Învingătoare cu 1-0 la Ovidiu, Viitorul joacă la Nicosia returul cu Apoel pentru calificarea în play-off-ul Ligii Campionilor.

Comenteaza aceasta stire