sîmbătă, 24 august 2019

Hagi: ”E un moment greu, trebuie să-l depășim!” Joi este returul cu Salzburg

Viitorul a plecat astăzi în Austria pentru returul cu Red Bull Salzburg din play-off-ul Europa League. Învinsă la Ovidiu cu 3-1, campioana României păstrează şanse mici de calificare în grupe. ”Trebuie să depăşim mental acest moment”, spune Gheorghe Hagi, care speră la o reacţie de orgoliu din partea echipei sale. Meciul se joacă mâine, de la ora 20.00.

Înfrîngerea suferită duminică în campionat, 0-2 cu Craiova, a confirmat criza prin care trece campioana, incapabilă să marcheze în ultimele 6 etape din Liga Întîi. Hagi este convins că va scoate Viitorul din această pasă proastă.

Viitorul l-a vândut luni pe Florin Coman la FCSB, acolo unde au ajuns sezonul acesta și Benzar și Nedelcu. Campionii României s-au antrenat marți după-amiază la Buftea înainte de plecarea spre Austria, unde au o misiune aproape imposibilă. Salzburg s-a impus la Ovidiu cu 3-1 și este mare favorită la calificarea în grupele Europa League.

Ciobanu, Ghiță și Cicâldău sunt convocați la naționala de tineret sub 21 de ani pentru meciurile din prleiminariile EURO 2019, cu Bosnia și Elveția, ultimul urmând să se dispute pe 5 septembrie la Ovidiu.

Comenteaza aceasta stire