luni, 10 decembrie 2018

Hagi: 'Suntem campionii României și vrem să terminăm anul cum trebuie'! Viitorul – Concordia e sâmbătă, de la ora 17.00

Viitorul joacă ultimul meci pe teren propriu din 2017 mâine, de la ora 17.00, în compania Concordiei Chiajna. Hagi îşi doreşte ca echipa să încheie anul ca o campioană. Victoria este singura opţiune în partida cu Chiajna din etapa a 21-a a Ligii Întîi.

După 20 de etape, Viitorul ocupă locul 5 în Liga 1, cu 31 de puncte. Pe locul 6, ultimul care asigură prezența în play-off, se află Astra, tot cu 31 de puncte. Dinamo e pe 7, cu 30 de puncte.

Concordia e pe locul 10 în clasament, la 8 puncte în urma Viitorului. Campioana vrea o victorie înainte de ultima etapă din acest, în care va întâlni FCSB-ul în Capitală.

Comenteaza aceasta stire

Simona Halep, desemnată din nou favorita fanilor: Acest trofeu înseamnă mult pentru mine
De Neptun TV 8 decembrie 2018

Jucătoarea de tenis Simona Halep, liderul WTA, le-a mulțumit fanilor care au votat-o ca fiind preferata lor în circuitul WTA, pentru cel de-al doilea an consecutiv, precizând că acest trofeu înseamnă mult pentru ea.

Darren Cahill, pe larg despre despărțirea de Simona Halep: Face parte din familia mea, știa ce urmează
De Neptun TV 3 decembrie 2018

După despărțirea de Darren, Simona a hotărât să meargă la primele turnee din 2019 fără antrenor. Numărul 1 mondial și-a început pregătirea sub comanda lui Florin Segărceanu, care nu o va însoți însă și la turnee.