vineri, 19 octombrie 2018

Hagi: 'Vreau să construiesc o echipă foarte tânără, până la vară!' Ianis a redevenit, oficial, jucătorul Viitorului

Managerul Viitorului, Gică Hagi, vrea să întinerească şi mai mult echipa la începutul acestui an. Puştii crescuţi de academie au evoluat şi în amicalul de astăzi, din Antalya, în care campioana României a remizat, scor 1-1, cu Grasshoppers Zurich. Ianis Hagi a marcat golul constănţenilor, chiar în ziua în care Viitorul a ajuns la un acord cu Fiorentina pentru transferul său definitiv.

Hagi: 'Vreau să construiesc o echipă foarte tânără, până la vară!' Ianis a redevenit, oficial, jucătorul Viitorului

În Antalya, Hagi experimentează. Managerul campioanei României vrea să coboare și mai mult media de vârstă a echipei sale, sub 22 de ani.

Internaționalii de tineret Alexandru Cicâldău, Carlo Casap, Andrei Ciobanu, Doru Dumitrescu și Virgil Ghiță au primit și mai mult credit, ultimul fiind responsabilizat cu banderola de căpitan atunci când n-a jucat Bogdan Țîru.

Juniorii de lot național Alexandru Mățan, Tiberiu Căpușă, Tudor Băluță și Denis Drăguș intră tot mai mult în vederile “Regelui”, care l-a luat în cantonamentul de la Belek și pe mezinul Alexi Pitu, în vârstă de numai 15 ani. 

Comenteaza aceasta stire

Simona Halep s-a retras de la Turneul Campioanelor: 'Spatele meu nu este bine'!
De Neptun TV 18 octombrie 2018

Simona Halep nu a reușit să învingă lupta cu problemele la spate și a fost nevoită să se retragă și de la ultima competiție din acest an, Turneul Campioanelor.

Performanță uriașă! Echipa națională U21 a României s-a calificat la EURO 2019! Ianis Hagi: Am realizat ceva istoric
De Neptun TV 17 octombrie 2018

Echipa națională a României U21 s-a calificat la Campionatul European din 2019, după ce s-a impus cu 4-0 în fața naționalei Liechtenstienului U21 în ultimul meci din grupa 8 din preliminarii, terminând grupa pe primul loc cu 24 de puncte.

Simona Halep a plecat la Moscova. 'Sunt destul de ok, dar nu știu cum o să fiu la meciul oficial'
De Neptun TV 12 octombrie 2018

Simona Halep a fost diagnosticată cu hernie de disc în urmă cu o săptămână.

Ionel Dănciulescu este noul manager sportiv al FC Farul Constanța
De Neptun TV 5 octombrie 2018

Ionel Dănciulescu a acceptat oferta patronului FC Farul Constanța, Ciprian Marica, de a ocupa postul de manager sportiv al echipei de la malul mării.

Simona Halep s-a accidentat și ar putea renunța la turneul de la Wuhan: '24 de ore foarte dificile'! Niculescu, învinsă în primul tur
De Mediafax 24 septembrie 2018

Simona Halep, locul I WTA, a anunțat că a simțit dureri la spate duminică, la antrenament, și ar putea rata participarea la turneul de la Wuhan.