miercuri, 19 iunie 2019

Hai la joacă în clubul lui Arky, la City Park Mall!

Copiii sunt invitați la joacă, în cel mai distractiv club, deschis în acest weekend la City Park Mall. Clubul lui Arky se redeschide mâine, la ora 12:00, cu workshopul de știință și joacă la care sunt invitați toți copiii.

Simpaticul pinguin marinar și profesorul de joacă pregătesc pentru cei mici experimente științifice amuzante – magie cu sârmă plușată, baloane de săpun și ochelari 3D.

Arky va testa și spiritul de improvizație al copiilor. Pe rând, ei vor deveni actori și vor intra în pielea unor personaje precum Pinocchio, Harry Potter, Cenușăreasa sau Peter Pan, în Laboratorul de Povești. 

Activitățile din Clubul lui Arky se încheie duminică, la ora 16:00, cu un show interactiv, pentru toate vârstele. Participanții vor învăța să realizeze baloane uriașe de săpun, iar apoi le vor testa rezistența.

Comenteaza aceasta stire

Deputatul George Vișan, despre situația din Republica Moldova: 'Politicienii români s-au raportat la Republica Moldova ca la un trend'
De Neptun TV 12 iunie 2019

Deputatul George Vișan a făcut o declarație politica în legătură cu recenta situație din Republica Moldova.

Senatorul constănțean Ștefan Mihu îi cere ministrului Transporturilor măsuri privind asigurarea funcționalității serviciilor RADIONAV!
De Neptun TV 12 iunie 2019

În ședința Senatului din 11 iunie a.c senatorul Ștefan Mihu a adresat o interpelare Ministrului Transporturilor, Răzvan Cuc

'Pașapoarte de parc' oferite cu prilejul Zilei Europene a Parcurilor de către elevii Colegiului Național Pedagogic 'Constantin Brătescu’'
De Neptun TV 29 mai 2019

Europa sărbătorește Parcul în fiecare an, la data de 24 mai. În acest context, elevii claselor a V-a si a IX-a din Colegiul Național Pedagogic ,,Constantin Brătescu’’ au desfășurat acțiuni de informare a publicului asupra regulilor de comportament în parcuri.