miercuri, 12 decembrie 2018

Handbaliștii de la Dobrogea Sud sunt pregătiți pentru meciul decisiv cu Dinamo

Handbal Club Dobrogea Sud pregăteşte meciul decisiv cu Dinamo pentru calificarea în semifinalele Ligii Naţionale. “Cred că şansele sunt 50-50%, sper să fim tari acolo şi să trecem de ei”, spune veteranul Dalibor Cutura, conducătorul de joc al constănţenilor. Partida se va juca duminică, la Bucureşti.

Handbaliștii constănțeni pun la punct ultimele detalii înainte de meciul 3 al confruntării cu Dinamo, din prima fază a play-off-ului. Cele două echipe și-au împărțit victoriile până acum și decisivul va fi duminică, în Capitală.

Campioana a pornit tare în disputa cu HCD, câștigând cu 36-27 pe teren propriu, dar Constanța a răspuns cu un succes la fel de categoric, 27-20, în Sala Sporturilor, menținând suspansul în privința calificării.

 Dinamo – HCD se va juca duminică, de la ora 15.30, în sala Dinamo. 

Comenteaza aceasta stire

Simona Halep, desemnată din nou favorita fanilor: Acest trofeu înseamnă mult pentru mine
De Neptun TV 8 decembrie 2018

Jucătoarea de tenis Simona Halep, liderul WTA, le-a mulțumit fanilor care au votat-o ca fiind preferata lor în circuitul WTA, pentru cel de-al doilea an consecutiv, precizând că acest trofeu înseamnă mult pentru ea.

Darren Cahill, pe larg despre despărțirea de Simona Halep: Face parte din familia mea, știa ce urmează
De Neptun TV 3 decembrie 2018

După despărțirea de Darren, Simona a hotărât să meargă la primele turnee din 2019 fără antrenor. Numărul 1 mondial și-a început pregătirea sub comanda lui Florin Segărceanu, care nu o va însoți însă și la turnee.