luni, 15 octombrie 2018

Handbaliștii de la Dobrogea Sud sunt pregătiți pentru meciul decisiv cu Dinamo

Handbal Club Dobrogea Sud pregăteşte meciul decisiv cu Dinamo pentru calificarea în semifinalele Ligii Naţionale. “Cred că şansele sunt 50-50%, sper să fim tari acolo şi să trecem de ei”, spune veteranul Dalibor Cutura, conducătorul de joc al constănţenilor. Partida se va juca duminică, la Bucureşti.

Handbaliștii constănțeni pun la punct ultimele detalii înainte de meciul 3 al confruntării cu Dinamo, din prima fază a play-off-ului. Cele două echipe și-au împărțit victoriile până acum și decisivul va fi duminică, în Capitală.

Campioana a pornit tare în disputa cu HCD, câștigând cu 36-27 pe teren propriu, dar Constanța a răspuns cu un succes la fel de categoric, 27-20, în Sala Sporturilor, menținând suspansul în privința calificării.

 Dinamo – HCD se va juca duminică, de la ora 15.30, în sala Dinamo. 

Comenteaza aceasta stire

Simona Halep a plecat la Moscova. 'Sunt destul de ok, dar nu știu cum o să fiu la meciul oficial'
De Neptun TV 12 octombrie 2018

Simona Halep a fost diagnosticată cu hernie de disc în urmă cu o săptămână.

Ionel Dănciulescu este noul manager sportiv al FC Farul Constanța
De Neptun TV 5 octombrie 2018

Ionel Dănciulescu a acceptat oferta patronului FC Farul Constanța, Ciprian Marica, de a ocupa postul de manager sportiv al echipei de la malul mării.

Simona Halep s-a accidentat și ar putea renunța la turneul de la Wuhan: '24 de ore foarte dificile'! Niculescu, învinsă în primul tur
De Mediafax 24 septembrie 2018

Simona Halep, locul I WTA, a anunțat că a simțit dureri la spate duminică, la antrenament, și ar putea rata participarea la turneul de la Wuhan.

Noul clasament WTA a fost publicat. Simona Halep, pentru a 46-a săptămână pe primul loc. La ce distanță se află față de rivalele sale
De Neptun TV 17 septembrie 2018

Simona Halep a fost eliminată încă din primul tur de la US Open, dar continuă să aibă un avans consistent în fața principalei sale urmăritoare.