joi, 22 august 2019

Hari Dumitraș este noul președinte al Federației Române de Rugby

Începând de astăzi, Federaţia Română de Rugby are un nou preşedinte. Fostul căpitan al echipei naţionale, Hari Dumitraş, a fost ales cu unanimitate de voturi noul şef la FRR.

Singurul candidat la funcția de președinte al Federației Române de Rugby, Hari Dumitraș, va conduce pentru următorii 3 ani destinele rugbyului românesc. În vârstă de 54 de ani, fostul căpitan al naționalei României îl înlocuiește la șefia Federației Române de Rugby pe Alin Petrache.

Acesta din urmă a demisionat din funcție pe 4 iunie, după ce a câștigat alegerile la președinția Comitetului Olimpic Sportiv Român. Chiar dacă este subiectiv, președintele lui RCJ Farul, Florian Constantin, este de părere că schimbarea poate fi un plus pentru echipa de la malul mării. Hari Dumitraș a participat cu naționala "frunzei de stejar" la Cupa Mondială din 1987, din Noua Zeelanda, și la cea din 1991, din Franța. Dumitraș a fost capitanul echipei naționale la Cupa Mondială din Hexagon și a jucat de 48 de ori pentru prima reprezentativă.

Comenteaza aceasta stire