duminică, 22 iulie 2018

HC Dobrogea Sud este calificată în sferturile Cupei României

Handbal Club Dobrogea Sud s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei României după victoria de aseară, scor 34-17 cu Politehnica Iaşi în Sala Sporturilor. CSM Bucureşti, Poli Timişora, Potaissa Turda, Steaua şi CSM Făgăraş merg şi ele mai departe. Ştiinţa Bacău a eliminat surprinzător Dunărea Călăraşi, iar Minaur Baia Mare a produs o altă mare surpriză şi a eliminat deţinătoarea trofeului, campioana Dinamo!

Handbaliștii constănțeni s-au impus fără probleme în fața ultimei clasate din Liga Națională, care a menajat o parte din jucători pentru campionat. Și Sandu Iacob a odihnit câțiva titulari, mizând în schimb pe foarte tinerii Andrei, Bologa, Susanu și Dan Vasile. După 18-6 la pauză, Dobrogea Sud și-a mărit avantajul și a făcut spectacol pentru suporteri, cărora le-a oferit o victorie la scor, 34-17.

Pentru pivotul de 19 ani Daniel Susanu a fost momentul debutului la echipa mare a celor de la Dobrogea Sud.

Suporterii l-au aclamat pe Nikola Mitrevski și i-au cântat “La mulți ani!” de ziua numelui. Portarul macedonean va sărbători însă pe rit vechi, pe 19 decembrie.

Pentru Dobrogea Sud urmează duminică meciul de campionat, de la Suceava, din prima etapă a returului. Sferturile de finală din Cupa României, sunt programate pe 16 decembrie. 

Comenteaza aceasta stire

UEFA EUROPA LEAGUE. Măsuri de siguranță luate pentru meciul Viitorul Constanța - Racing Union!
De Neptun TV 19 iulie 2018

Meciul de fotbal dintre echipele FC Viitorul și formația FC Racing Union din Luxemburg, din cadrul UEFA Europa League - Turul I preliminar, este programat joi, 19 iulie, ora 18.00, pe stadionul central al Complexului Academiei Hagi de la Ovidiu.

CUPA MONDIALĂ 2018. Franța este noua campioană mondială la fotbal!
De Mediafax 15 iulie 2018

A 21-a ediție a Campionatului Mondial a ajuns la sfârșit. Finala mare, Franța - Croația, are loc după un drum lung străbătut de ambele echipe.

CM 2018. Nebunie pe străzile din Zagreb - croații au sărbătorit calificarea naționalei în finala Cupei Mondiale! GALERIE FOTO/VIDEO
De Neptun TV 12 iulie 2018

Cea mai mare performanță sportivă din istoria Croației a scos în stradă, azi noapte, sute de mii de oameni pe străzi.

Viitorul Constanța, prima echipă românească care debutează în cupele europene - diseară joacă în Luxemburg!
De Neptun TV 12 iulie 2018

Viitorul Constanța e prima echipă românească care debutează în cupele europene.

Simona Halep își păstrează locul 1 în lume și după Wimbledon. Wozniacki a fost eliminată
De Neptun TV 5 iulie 2018

Simona Halep va rămâne numărul 1 mondial indiferent cât de departe va ajunge la Wimbledon.

CONSTANȚA. Spectacol la turneul de calificare pentru Campionatul European de Baschet 3x3
De Neptun TV 3 iulie 2018

Tribune pline, echipe de top din Europa și un concurs de slam-dunk de excepție au transformat turneul de calificare pentru Campionatul European de Baschet 3x3, găzduit de Constanța, într-un spectacol total.