sîmbătă, 17 august 2019

HC Dobrogea Sud l-a transferat pe Csog Vencel

Dobrogea Sud a perfectat astăzi transferul tânărului internaţional român Csog Vencel, de la Handbal Club Odorhei. Clubul harghitean a anunţat că se retrage din Liga Naţională, din cauza problemelor financiare, după decesul patronului Verestoy Attila. Constănţenii debutează oficial în acest an miercuri, de la ora 19.00, în deplasare, cu Politehnica Timişoara.

Înainte să ajungă la Timișoara, președintele Handbal Club Dobrogea Sud, Rudi Stănescu, a dat o fugă la Odorheiu Secuiesc pentru a semna un contract pe doi ani și jumătate cu Csog Vencel, extrema stângă a harghitenilor.

Una dintre cele mai puternice echipe din Liga Națională și-a anunțat oficial retragerea din campionat după ce a rămas fără susținere financiară, iar toate meciurile pe care urma să le dispute vor fi omologate cu 10-0 pentru adversari.

În vârstă de 21 de ani, Vencel, fostul căpitan al naționalei de tineret a României, a atras și atenția selecționerului Xavi Pascual. Vencel nu a făcut deplasarea la Timișoara pentru meciul cu Poli, din etapa a 16-a, primul meci oficial pentru Dobrogea Sud în 2018.

Echipa antrenată de Sandu Iacob are o misiune grea la Timișoara. Poli este pe locul 3 în acest moment, cu 32 de puncte, urmată de Odorhei, retrasă din campionat, și Dobrogea Sud, cu 30 de puncte.

Steaua, liderul Ligii Naționale, cu 34 de puncte, nu va juca meciul cu Odorhei, care va fi omologat cu 10-0. Potaissa Turda, care a învins duminică pe CSM Făgăraș, ocupă locul secund în clasament, cu 33 de puncte. 

Comenteaza aceasta stire