duminică, 18 august 2019

HC Dobrogea Sud și-a prezentat echipa pentru noul sezon în amicalul cu Dunărea Călărași

Handbal Club Dobrogea Sud şi-a prezentat echipa pentru noul sezon, în care îşi propune să câştige titlul de campioană şi Cupa României. Constănţenii i-au putut vedea în Sala Sporturilor pe cei cinci handbalişti aduşi în vară într-un meci amical contra unei echipe de top din Liga Naţională, Dunărea Călăraşi. HC Dobrogea Sud a câştigat cu 28-25.

HC Dobrogea Sud și-a prezentat în fața publicului constănțean noile achiziții. Interul stânga muntenegrean Stevan Vujovic, interul stânga sîrb Nemanja Mladenovic, interul dreapta bosniac Dejan Malinovic, centrul român Sabin Ignat și portarul macedoneran Nikola Mitrevski.

Ei vor evolua sub comanda noului antrenor, francezul Christian Gaudin. Primul test la Sala Sporturilor a fost împotriva unei echipe care s-a întărit de asemenea în vară, Dunărea aducând o întreagă legiune ex-iugoslavă. MVP-ul turneului de la Odorhei de săptămâna trecută, Vujovic a evoluat titular pe inter stânga, alături de Cutura în centru și Mladenovic, ca soluție de moment în dreapta, în lipsa lui Crnoglavac și Malinovic, ambii accidentați. Portarul Sijan, pivotul Nikolic, extremele Buricea și Nistor, în locul lui Toma, accidentat, au completat “șaptele” de start al Constanței.

HC Dobrogea Sud va juca pe 26 august, contra lui Dinamo, meciul pentru Supercupa României, care prefațează noul sezon.

Comenteaza aceasta stire