sîmbătă, 24 august 2019

HC Dobrogea Sud vrea să confirme cu Poli Timișoara după succesul din Capitală

Handbal Club Dobrogea Sud are un weekend plin. De la juniori la seniori, toate echipele grupării constănţene sunt implicate în competiţii. După victoria din Capitală cu CSM Bucureşti, Toma şi compania se pregătesc să înfrunte Politehnica Timişoara la Sala Sporturilor, în etapa a 3-a a Ligii Naţionale. Meciul se joacă duminică, de la ora 16.00.

Niciun meci nu seamănă cu altul. Pornind de la această premisă, antrenorii Christian Gaudin și Marko Isakovic, împreună cu team-managerul Branko Angelovski, au insistat asupra atitudinii în teren, pentru a evita un nou episod neplăcut precum înfrângerea-șoc din prima etapă, acasă cu Suceava.

Ca și atunci, Dobrogea Sud joacă pe teren propriu după un derby câștigat în Capitală. Constanța le-a învins pe Dinamo în Supercupă și pe CSM în derby-ul etapei a doua, iar acum pe Litoral vine Poli Timișoara.

Handbaliștii constănțeni nu vor să-și mai dezamăgească suporterii.

Juniorii 2 au deschis seria victoriilor pentru Dobrogea Sud, cu un succes la Măcin. Sâmbătă, juniorii 2 vor juca la Călărași, iar juniorii 1 la Buzău. Duminică, de la ora 11.00, echipa de tineret, Dobrogea Sud 2, antrenată de Eden Hairi și Alex Adzic, va debuta la Alexandria în noul sezon al Diviziei A.

Comenteaza aceasta stire