marţi, 16 iulie 2019

HC Farul vrea în Liga Națională! Nurhan Ali: ”Bucureștiul are vreo patru echipe, noi de ce nu am avea două?”

În 2016, Constanţa a promovat o echipă în Liga Naţională de handbal masculin, iar în 2017 pregăteşte o alta! Handbal Club Farul a reuşit un tur de campionat care îi dă dreptul să spere că va evolua anul viitor în prima ligă, alături de Dobrogea Sud. BETA

Handbal Club Farul împarte primul loc în Divizia A, la egalitate de puncte cu Poli Iași, pe care a surclasat-o la începutul lui decembrie în Sala Sporturilor. Președintele clubului, Nurhan Ali, visează la promovare și își pune toate speranțele în susținerea autorităților locale.

Suporterii constănțeni au fost alături de ambele echipe în 2016. Dacă Dobrogea Sud a atras un public mai numeros la meciurile din Liga Națională, cei de la Farul și-au câștigat și ei fanii lor.

HC Farul va relua pregătirile pe 4 ianuarie, la Constanța. 

Comenteaza aceasta stire

Simona Halep s-a calificat în semifinalele turneului de la Wimbledon
De Neptun TV 9 iulie 2019

Halep a egalat situația în meciurile directe cu Zhang, 2-2, după ce asiatica a învins în 2016 în primul tur la Australian Open, cu 6-4, 6-3, și în același an la Beijing, cu 6-0, 6-3, în optimi. Singura victorie anterioară a Simonei s-a înregistrat în 2012, în primul tur la Indian Wells, cu 6-1, 6-1.

Wimbledon 2019 | Simona Halep o va întâlni pe Victoria Azarenka în turul 3
De Neptun TV 3 iulie 2019

În setul al doilea Mihaela Buzărnescu s-a impus. A fost 6-4 pentru jucătoarea din București, după 47 de minute de joc, iar meciul a fost trimis în decisiv.

România luptă la Constanța pentru calificarea la Europenele de baschet 3×3!
De Neptun TV 28 iunie 2019

Turneul are loc pe 29 și 30 iunie în Piațeta Perla din Mamaia iar accesul publicului este gratuit.