sîmbătă, 17 august 2019

HCD Constanța continuă cursa pentru titlu!

Handbal Club Dobrogea Sud continuă lupta pentru titlu după ce a câştigat aseară, scor 27-20, în faţa campioanei Dinamo, la Constanţa. Calificarea în semifinalele Ligii Naţionale se va decide în Capitală, pe 29 aprilie.

Susținuți frenetic de spectatorii constănțenii, handbaliștii de la Dobrogea Sud și-au luat revanșa pentru înfrângerea severă suferită luni în București și amână astfel deznodământul duelului cu Dinamo pentru meciul 3.

Măsurile de securitate sporite au menținut ordinea în sală. Galeria lui Dinamo nu a intrat în conflict cu cea a HCD-ului, iar suportul tribunelor i-a împins de la spate pe Toma, Buricea și compania. Muntenegreanul Vujovic a marcat trei goluri superbe în finalul primei reprize și Constanța a rupt practic echilibrul chiar înainte de pauză, scor 12-9. De la vestiare, echipa antrenată de Sandu Iacob și Marko Isakovic a ieșit și mai motivată. Mitrevski a închis poarta în multe momente pentru Komogorov și Esteki, iar apărarea a fost la înălțime, cu Markoski în centru și Buricea plus, blocând eficient cei doi pivoți ai campioanei, Mocanu și Savenco. Toma a dat 7 goluri din 7 aruncări, iar Malinovic și Cutura au fost suverani la 9 metri, marcând împreună 10 goluri. S-a încheiat 27-20 după un joc aproape perfect al Constanței.

Învingătoarea duelului HCD – Dinamo va juca în semifinale cu Potaissa Turda, care a eliminat deja Dunărea Călărași după două meciuri. Și Steaua este în semifinale după două victorii cu Minaur, în schimb CSM și Poli Timișoara și-au împărțit succesele și meciul decisiv se va juca la București.

Comenteaza aceasta stire