luni, 19 august 2019

HCD mizează pe susținerea suporterilor la meciul cu Dinamo. Laurențiu Toma: 'Suntem o forță când jucăm cu sala plină!'

Handbal Club Dobrogea Sud susţine joi, de la ora 19.00, meciul 2 al confruntării cu Dinamo, din play-off-ul Ligii Naţionale. Obligaţi să câştige pentru a nu ieşi din cursa pentru titlu, constănţenii mizează pe tribune pline la Sala Sporturilor. Gazdele au luat măsuri de securitate sporite. 150 de fani dinamovişti vor veni la Constanţa.

Antrenorul Sandu Iacob are probleme de efectiv înainte de meciul cu Dinamo. Cutura și Crnoglavac s-au accidentat în meciul de luni, pierdut la scor, 27-36, pe terenul lui Dinamo, și este incertă prezența lor pe teren în meciul 2.

Handbaliștii constănțeni mizează pe susținerea suporterilor la meciul 2, în care au doar varianta victoriei pentru a continua lupta la titlu.

Meciul este considerat unul cu risc ridicat din cauza faptului că suporterii dinamoviști vor fi în număr mare la Constanța. Clubul constănțean a luat măsuri de securitate sporite ca să evite incidente de genul celora petrecute anul trecut în play-off, când forțele de ordine au folosit gaze lacrimogene și partida s-a întrerupt timp de 10 minute. Suporterii lui Dinamo vor sta sub tabela de marcaj, iar galeria HCD va fi mutată de la locul obișnuit, pe diagonală, deasupra mesei presei.

Meciul este programat joi, de la ora 19.00, în Sala Sporturilor.

Comenteaza aceasta stire