sîmbătă, 17 august 2019

HCD vs. Dinamo, în play-off-ul Ligii Naționale

Handbal Club Dobrogea Sud nu a putut evita un duel cu campioana Dinamo în play-off-ul Ligii Naţionale. Constănţenii au încheiat sezonul regular cu o înfrângere pe terenul Stelei, dar rezultatul a trecut în plan secund după ce HCD a aflat că nu poate urca mai sus de locul 6.

Meciul de aseară, de la Chiajna, s-a jucat după cel de la Călărași, unde CSM a câștigat și a scos astfel Constanța din lupta pentru locul 5. Dobrogea Sud a evoluat mai mult la gândul la play-off și campioana sezonului regular, Steaua s-a impus, scor 29-26. A fost prima victorie din acest sezon contra HCD-ului.

Echipa antrenată de Sandu Iacob se pregătește acum pentru duelul cu Dinamo. Primul meci va avea loc luni, de la ora 20.00, în Capitală, unde HCD nu a pierdut în acest sezon în fața campioanei en titre. Constănțenii i-au învins pe dinamoviști în Supercupa României la Sala Polivalentă și au remizat apoi pe terenul acestora în returul Ligii Naționale. Confruntările din play-off se dispută după sistemul cea mai bună echipă în trei meciuri.

Meciul 2 se va juca joia viitoare, la Constanța, iar meciul 3, dacă va fi cazul, la București, pentru că Dinamo a încheiat sezonul regular mai sus, pe locul 3. Celelalte partide din faza I a play-off-ului sunt Steaua – Minaur Baia Mare, Potaissa Turda – Dunărea Călărași și CSM București – Politehnica Timișoara.

Comenteaza aceasta stire