miercuri, 24 iulie 2019

Hotărârea privind Memorandumul convenit cu Rompetrol a fost aprobată de Guvern

Hotărârea privind Memorandumul convenit cu Rompetrol a fost aprobată de Guvern

„Vrem să salvăm investițiile în România, chiar și atunci când acestea sunt victime ale bătăliilor politice, să salvăm locurile de muncă. Pentru guvernul acesta cei care investesc, care plătesc taxe în România și care creează locuri de muncă sunt parteneri. Nu e nimic rău să spun că toți cei care investesc bani, plătesc  taxe corect și cei care fac locuri de muncă trebuie sprijiniți de acest guvern, indiferent dacă este vorba despre cea mai mare companie din România sau despre cea mai mică.“, a declarat Victor Ponta

 Statul a devenit acționar al Rompetrol în 2010, moment la care kazahii nu și-au respectat angajamentele de plată a datoriilor istorice ale rafinăriei, cifrate la peste 600 de milioane dolari. Tot în ședința de astăzi, premierul Victor Ponta a anunțat că mâine vor începe discuțiile cu misiunea de evaluare a Fondului Monetar Internațional, Guvernul fiind decis să continue reformele asumate.

 Șeful Executivul a mai adăugat că începând de săptămâna viitoare ministrul  Sănătății, Eugen Nicolăescu, va promova noile măsuri din cadrul reformei sănătății, legate de pachetul de bază de servicii și de  programele de sănătate.

Ar putea sa va intereseze:

Comenteaza aceasta stire