sîmbătă, 17 august 2019

CONSTANȚA. Hoții de bancomate au fost prinși! IMAGINI ÎN EXCLUSIVITATE

După ce timp de o lună au făcut prăpăd în judeţul Constanţa, hoţii de aparate pay point au fost prinşi. Poliţiştii au descins în locuinţele lor din Ciobanu şi Hârşova şi i-au luat ca din oală. Este vorba despre 7 tineri în locuinţele cărora oamenii legii au găsit o parte din banii furaţi, hainele pe care le purtau în momentul în care au comis furturile, dar au recuperat şi două dintre autoturismele pe care aceştia le-au folosit în jafuri.

La ora 6, mascații au intrat în forță peste cei 7 tineri care timp de o lună au făcut prăpăd în hipermarket-urile și supermarket-urile din Constanța, Medgidia și Hârșova.

 

RECOMANDARECONSTANȚA. IMAGINI INCREDIBILE de la jafurile date de hoții de bancomate - câine aruncat peste gard după ce a mușcat un individ! VEZI FILMUL COMPLET

 

Atacurile au început în luna decembrie iar metoda suspecților era una mai puțin obișnuită în țara noastră, inspirată probabil de filmele de acțiune. Intrau în plin cu mașina în uși, ca să le distrugă, dislocau aparatele pay point, le urcau în autoturisme și după ce le goleau de bani, le aruncau pe câmp.

RECOMANDARE: JUDEȚUL CONSTANȚA. Jaf ca-n filme la Kaufland - hoții au intrat cu o mașină furată în clădire! Totul a fost surprins de camerele de supraveghere - VEZI VIDEO

Nu se fereau să lucreze în raza camerelor de supraveghere, pentru că aveau fețele acoperite. După patru furturi și alte 4 tentative, astăzi suspecții de furt dar și complicii lor au fost prinși.

Oamenii legii au ridicat de la locuința din imagini bani, telefoane mobile, haine dar și mai multe cauciucuri de autoturisme. Se pare că hoții le schimbau la fiecare lovitură, ca să încerce să îi pună pe oamenii legii pe o pistă greșită. 

RECOMANDARECONSTANȚA. Hoții de bancomate au mai dat trei lovituri!

Bărbatul din imagini este bănuit a fi cel care a pus la cale planul jafurilor la bancomate. Din banii obținuți astfel, își mai ridica o casă, în spatele celei vechi. Prevăzător, a încredințat mașina pe care o folosea când pleca la furat unui vecin sărac cu duhul, pe motiv că nu are loc să o țină în curte. Acestuia nu i s-a părut nimic suspect, nici măcar faptul că mașina nu avea numere de înmatriculare.

Nu și-a făcut griji nici că vecinul a spart geamul ca să o descuie, ceea ce ar putea însemna că este furată, nici că folosea mașina după miezul nopții.

Deocamdată, cei 7 indivizi sunt principalii suspecți în 4 cazuri de furt și alte 4 tentative,  ultimele trei comise în urmă cu două seri. Nu ar fi însă exclus, spun anchetatorii, ca aceștia să fi comis și alte fapte. 

Galerie foto

Comenteaza aceasta stire