duminică, 23 septembrie 2018

Ianis Hagi a ajuns în Antalya și a făcut primul antrenament cu FC Viitorul

FC Viitorul a ajuns în cantonamentul de la Belek, iar astăzi elevii lui Gheorghe Hagi au efectuat primele antrenamente. Campioana României va disputa duminică primul meci amical, împotriva lui Galatasaray Istanbul. Partida va avea loc de la ora locală 17:00, 18.00 în România.

Ianis Hagi a ajuns în Antalya și a făcut primul antrenament cu FC Viitorul

Gheorghe Hagi a ajuns astăzi după-amiază în cantonamentul de la Belek, împreună cu fiul său, Ianis. FC Viitorul este în tratative cu Fiorentina pentru revenirea lui Ianis la Constanța.

Fiul Regelui nu este încă transferat la campioana României, dar se pregătește cu echipa, alături de foștii săi colegi. Cristi Ganea, curtat în ultima perioadă de Athletic Bilbao, a declarat astăzi că își dorește transferul la clubul basc.

 „Sunt în discuții cu cei de la Bilbao, dar încă nu s-a întâmplat nimic. Nu este nimic semnat. Eu îmi doresc foarte mult să merg acolo. Îmi doresc să joc într-un campionat mai puternic. Cred că am făcut lucruri frumoase aici și am demonstrat că pot să merg într-un campionat mai puternic”, a declarat Cristi Ganea. 

Unul dintre cei mai importanți oameni ai campioanei, Eric de Oliveira, nu a efectuat deplasarea la Belek. Brazilianul are o ofertă și a primit acceptul clubului de a-și negocia un eventual transfer. Duminică, Viitorul va juca un amical împotriva lui Galatasaray Istanbul. Partida va avea loc de la ora 18:00 (ora României).

Comenteaza aceasta stire

Noul clasament WTA a fost publicat. Simona Halep, pentru a 46-a săptămână pe primul loc. La ce distanță se află față de rivalele sale
De Neptun TV 17 septembrie 2018

Simona Halep a fost eliminată încă din primul tur de la US Open, dar continuă să aibă un avans consistent în fața principalei sale urmăritoare.

Simona Halep nu este singura jucătoare de top care părăsește US Open. După înfrângerea suferită de Angelique Kerber, avantajul româncei în fruntea ierarhiei WTA crește
De Neptun TV 2 septembrie 2018

Dar Cibulkova a fost mai puternică, a eliminat lierul mondial în turul al treilea, iar victoria slovacei e sinonimă cu finalul emoțiilor pentru constănțeancă.

Derby 'în familie' în turul 3 la US Open. Surorile Williams se vor înfrunta din nou, pentru a 30-a oară în 20 de ani
De Mediafax 30 august 2018

Surorile Williams vor juca meciul direct cu numărul 30, vineri, în turul trei la US Open 2018.

Horia Tecău a revenit în forță după accidentare! Constănțeanul, campion la Winston Salem!
De Neptun TV 25 august 2018

Veste bună dinspre Horia Tecău (33 de ani, 15 ATP, la dublu). Constănțeanul a câștigat, alături de olandezul Jean-Julien Rojer (37 de ani, 9 ATP, la dublu) primul trofeu de la revenirea în circuit, la Winston Salem, în Statele Unite ale Americii, competiție la care triumfase și în 2017.