luni, 10 decembrie 2018

Ianis Hagi a ajuns în Antalya și a făcut primul antrenament cu FC Viitorul

FC Viitorul a ajuns în cantonamentul de la Belek, iar astăzi elevii lui Gheorghe Hagi au efectuat primele antrenamente. Campioana României va disputa duminică primul meci amical, împotriva lui Galatasaray Istanbul. Partida va avea loc de la ora locală 17:00, 18.00 în România.

Ianis Hagi a ajuns în Antalya și a făcut primul antrenament cu FC Viitorul

Gheorghe Hagi a ajuns astăzi după-amiază în cantonamentul de la Belek, împreună cu fiul său, Ianis. FC Viitorul este în tratative cu Fiorentina pentru revenirea lui Ianis la Constanța.

Fiul Regelui nu este încă transferat la campioana României, dar se pregătește cu echipa, alături de foștii săi colegi. Cristi Ganea, curtat în ultima perioadă de Athletic Bilbao, a declarat astăzi că își dorește transferul la clubul basc.

 „Sunt în discuții cu cei de la Bilbao, dar încă nu s-a întâmplat nimic. Nu este nimic semnat. Eu îmi doresc foarte mult să merg acolo. Îmi doresc să joc într-un campionat mai puternic. Cred că am făcut lucruri frumoase aici și am demonstrat că pot să merg într-un campionat mai puternic”, a declarat Cristi Ganea. 

Unul dintre cei mai importanți oameni ai campioanei, Eric de Oliveira, nu a efectuat deplasarea la Belek. Brazilianul are o ofertă și a primit acceptul clubului de a-și negocia un eventual transfer. Duminică, Viitorul va juca un amical împotriva lui Galatasaray Istanbul. Partida va avea loc de la ora 18:00 (ora României).

Comenteaza aceasta stire

Simona Halep, desemnată din nou favorita fanilor: Acest trofeu înseamnă mult pentru mine
De Neptun TV 8 decembrie 2018

Jucătoarea de tenis Simona Halep, liderul WTA, le-a mulțumit fanilor care au votat-o ca fiind preferata lor în circuitul WTA, pentru cel de-al doilea an consecutiv, precizând că acest trofeu înseamnă mult pentru ea.

Darren Cahill, pe larg despre despărțirea de Simona Halep: Face parte din familia mea, știa ce urmează
De Neptun TV 3 decembrie 2018

După despărțirea de Darren, Simona a hotărât să meargă la primele turnee din 2019 fără antrenor. Numărul 1 mondial și-a început pregătirea sub comanda lui Florin Segărceanu, care nu o va însoți însă și la turnee.