luni, 19 august 2019

Ianis Hagi a ajuns în Antalya și a făcut primul antrenament cu FC Viitorul

FC Viitorul a ajuns în cantonamentul de la Belek, iar astăzi elevii lui Gheorghe Hagi au efectuat primele antrenamente. Campioana României va disputa duminică primul meci amical, împotriva lui Galatasaray Istanbul. Partida va avea loc de la ora locală 17:00, 18.00 în România.

Ianis Hagi a ajuns în Antalya și a făcut primul antrenament cu FC Viitorul

Gheorghe Hagi a ajuns astăzi după-amiază în cantonamentul de la Belek, împreună cu fiul său, Ianis. FC Viitorul este în tratative cu Fiorentina pentru revenirea lui Ianis la Constanța.

Fiul Regelui nu este încă transferat la campioana României, dar se pregătește cu echipa, alături de foștii săi colegi. Cristi Ganea, curtat în ultima perioadă de Athletic Bilbao, a declarat astăzi că își dorește transferul la clubul basc.

 „Sunt în discuții cu cei de la Bilbao, dar încă nu s-a întâmplat nimic. Nu este nimic semnat. Eu îmi doresc foarte mult să merg acolo. Îmi doresc să joc într-un campionat mai puternic. Cred că am făcut lucruri frumoase aici și am demonstrat că pot să merg într-un campionat mai puternic”, a declarat Cristi Ganea. 

Unul dintre cei mai importanți oameni ai campioanei, Eric de Oliveira, nu a efectuat deplasarea la Belek. Brazilianul are o ofertă și a primit acceptul clubului de a-și negocia un eventual transfer. Duminică, Viitorul va juca un amical împotriva lui Galatasaray Istanbul. Partida va avea loc de la ora 18:00 (ora României).

Comenteaza aceasta stire