vineri, 17 august 2018

Ilie Floroiu, cetățean de onoare al Constanței!

Ilie Floroiu a devenit cetăţean de onoare al municipiului Constanţa. Astăzi, aleşii locali au votat proiectul de hotărâre privind acordarea acestui titlu fostului mare atlet, actualul director al Clubului Sportiv Farul. Floroiu va ieşi la pensie săptămâna aceasta.

După o carieră de excepție, ca sportiv și conducător al clubului Farul Constanța, Ilie Floroiu a primit recunoașterea meritelor sale din partea comunității. Consilierii locali au votat în unanimitate acordarea titlului de cetățean de onoare.

Floroiu este recordmenul României în probele de 5000 și 10.000 de metri, performanțe neegalate din 1979, campion mondial universitar și multiplu campion balcanic și național, participant în două finale olimpice, la Montreal și Moscova.

Din 1989, a devenit unul dintre conducătorii Clubului Sportiv Farul, iar acum, după aproape trei decenii, se pregătește să iasă la pensie. Fostul mare atlet vrea să marcheze momentul într-un mod deosebit. Peste 600 de oameni de sport și colaboratori îi vor fi alături la Casa de Cultură miercuri, 29 noiembie, în ziua în care va împlini 65 de ani.

 

Comenteaza aceasta stire

CLASAMENT WTA. Simona Halep are un avans considerabil față de Caroline Wozniacki. Care este noul clasament mondial după Rogers Cup
De Mediafax 13 august 2018

Simona Halep a început astăzi a 41-a săptămâna ca lider în clasamentul WTA, cu un total de 8.061 de puncte. Pe locul doi în clasament mondial, după Rogers Cup, se află în continuare Caroline Wozniacki, la o distanță de 1.926 de puncte de jucătoarea româncă.

Simona Halep a câștigat turneul de la Rogers Cup
De Neptun TV 12 august 2018

Învingătoare în fața lui Sloane Stephens (25 de ani, 3 WTA), scor 7-6, 3-6, 6-4, Simona Halep (26 de ani, 1 WTA) a cucerit, duminică seară, 12 august, al 18-lea trofeu al carierei și al treilea din 2018.

Simona Halep în semifinale la Montreal
De Neptun TV 11 august 2018

"Sunt foarte fericită și asta cred că se vede pe fața mea. Tenisul din acest meci a fost unul de foarte bună calitate".

UEFA EUROPA LEAGUE. Măsuri de siguranță luate pentru meciul Viitorul Constanța - Racing Union!
De Neptun TV 19 iulie 2018

Meciul de fotbal dintre echipele FC Viitorul și formația FC Racing Union din Luxemburg, din cadrul UEFA Europa League - Turul I preliminar, este programat joi, 19 iulie, ora 18.00, pe stadionul central al Complexului Academiei Hagi de la Ovidiu.