joi, 22 august 2019

IMAGINI INCREDIBILE. Un munte de gunoaie scos din apartamentul unui constănțean - resturile îngropaseră și lustra din sufragerie!

Pe cât de inedite, pe atât de revoltătoare sunt imaginile care au şocat astăzi zeci de persoane. Un bătrân de 67 de ani din Constanţa a fost la un pas să fie îngropat, la propriu, în tonele de mizerie pe care le-a strâns în apartamentul său. De câţiva ani buni, bărbatul nu doar că nu a mai făcut curat, dar a păstrat tot ce i-a picat în mână: pet-uri, cartoane, gunoaie, sute de haine ponosite şi multe alte lucruri inutile şi degradate. Vecinii nu au mai suportat mizeria şi au chemat o firmă de salubrizare pe care o vor plăti din banii lor.

De Ştefania Uţă 15:50, 9 octombrie 2017 2382 vizite Social

Nea Florescu are 67 de ani. Se laudă că toată viața a fost un exemplu în societate, a navigat peste mări și țări, însă are o pasiune “nevinovată’: nu se poate despărți de niciunul din lucrurile care îi pica în mână. Așa se face că, de când nu mai navighează, a reușit să strângă în apartamentul său cu trei camere aproape 3 tone de deșeuri.

Vecinii au fost stupefiați de aceste imagini, însă, în același timp, mulțumiți că pot scăpa, în sfârșit, de mirosul insuportabil care a pus stăpânire pe întregul bloc. Ani la rândul, au făcut reclamații peste reclamații. În zadar. Astăzi, însă, Valentin Florescu, colecționarul de gunoaie, a fost la un pas să fie înghițit chiar de către lucrurile inutile cu care și-a ticsit apartamentul. Strigătele lui de ajutor i-au alertat pe oamenii care cu greu au reușit să îl scoată din casă. Nimeni nu și-a închipuit că gunoaiele ar putea ajunge, la propriu, până în tavan.

Trist este că nici acum, bărbatul care și-a terorizat vecinii și care a dat naștere unui adevărat focar de infecție, nu conștientizează pericolul în care s-a pus singur, dar și inconvenintele aduse vecinilor de ani de zile. 300 de metri cubi de lucruri inutile. Pentru fiecare, însă, Valentin Florescu a găsit câte o explicație…

Mormanul de gunoaie conține lucruri “de valoare”. Cel puțin, așa s-a scuzat nea Florescu în fața vecinilor, de fiecare dată când aceștia i-au reproșat că a transformat parterul blocului într-o groapă de gunoi. 

Cum oamenii nu au putut goli singuri apartamentul, au solicitat o firmă de salubrizare care să scoată și să ducă toată mizeria acolo unde ar fi trebuit să ajungă de la bun început – la gunoi. Costurile, ei le vor plăti. Până și lucrătorii firmei au fost șocați de cele găsite în apartament.

'Am fost apelați de administratorul blocului pentru a elibera și igieniza un apartament. Am venit  de dimineață,  pe la ora 9.00. Am găsit ceea ce vedeți. Nu ne așteptam la asta bineînțeles.  Ne gandeam la o curățenie normală, ca peste tot, dar din păcate am găsit mizerie până la tavan', a declarat Marian Bentu, administrator firmei de salubrizare.

Nu doar mirosul a fost o mare problemă pentru vecini. Apartamenul bărbatului colcăia de gândaci și șobolani. A fost nevoie și de o deratizare, inclusiv pe casa scării. Cum nu a fost amendat de autorități până acum, vecinii se tem că el poate recidiva, mai ales că sunt convinși că bărbatul are o adevărată obsesie pentru a strânge lucruri inutile cu tonele.

Galerie foto

Comenteaza aceasta stire