marţi, 25 iunie 2019

Imagini spectaculoase din Dubai. Emiratul a fost învăluit în ceață - VIDEO

Imagini spectaculoase din Dubai. Emiratul a fost învăluit în ceață - VIDEO

Fenomen spectaculos în Dubai, oraș care a fost cuprins de o ceață deasă. Peisajul este atât de ciudat, încât foarte mulți locuitori și turiști deopotrivă au fotografiat faimoșii zgârie-nori prin pătura de ceață.

Unul dintre ei este chiar fiul cel mare al șeicului Dubaiului. Dincolo de peisajul interesant au apărut, însă, și probleme. Telecomunicațiile au fost afectate, avioanele nu au mai putut decola, iar vizibilitatea a fost extrem de redusă chiar și pe străzi.

Nu este prima dată când un astfel de fenomen apare în Dubai. Luna trecută a nins peste plajele binecunoscute ale acestui emirat.

Comenteaza aceasta stire

La un pas de RĂZBOI! Donald Trump a aprobat o serie de ATACURI împotriva Iranului, pe care le-a anulat ulterior
De Mediafax 21 iunie 2019

Momentul adevărului era probabil inevitabil din ziua în care Donald Trump a decis retragerea Statelor Unite din Acordul nuclear semnat de marile puteri cu Iranul. Cu economia afectată de sancțiunile americane, Iranul are înclinația de a lansa provocări, forțându-l pe Donald Trump să opteze între război și pace.

CRIZĂ politică în Rep. Moldova. Parlamentul a fost dizolvat. Alegeri anticipate în 6 septembrie
De Mediafax 9 iunie 2019

Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, suspendat temporar din funcție în urma unei decizii CCM, a declarat că există două soluții la criza politică actuală, organizarea de proteste masive sau presiunea din partea partenerilor externi.

Momente emoționante: Polițist german, în lacrimi după ce a ajutat românii din diaspora să voteze. Clipul, preluat de Poliția din Munchen! VIDEO
De Mediafax 29 mai 2019

Într-un clip postat de unul din românii care au așteptat la coadă ca să voteze la consulatul din Munchen, Marius Șortan, se observă cum românii scandează ”Polizei! Danke polizei!” și îi aplaudă pe polițiștii germani care au lărgit perimetrul instituției cu garduri mobile astfel încât să poată vota cât mai mulți oameni.