luni, 19 februarie 2018

Îmbină distracția cu mișcarea, la Eforie Aqua Park! Dansezi și arzi calorii cu Aqua Zumba!

De Roxana Glăvan 20:20, 13 iulie 2017 194 vizite Diverse

Zumba în apă, alături de un soare prietenos, veselie și zâmbete desenate pe chipurile tuturor. Pe scurt - Eforie Aqua Park. Zilnic, instructorii parcului de distracții au grijă de silueta dumneavoastră, dar, cel mai important, se asigură că veți pleca doar cu amintiri memorabile la mare. 

Nu există turist care să fie indiferent la distracția în piscină, mai ales că Aqua Zumba îmbină buna dispoziție cu mișcarea. Dansezi și arzi calorii, înoți și te distrezi, zilnic, la orele amiezii, cu Dana și Marian.

Tot aici, trebuie să încercați și unul dintre tobogane, jacuzziul sau băuturile tematice, preparate în funcție de barul pe care-l alegeți. De departe, cel mai atractiv este toboganul de mare viteză pentru iubitorii de adrenalină. Indiferent că te bucuri de piscine, de tobogane, submarin sau te răcorești cu un cocktail la bar, Eforie Aqua Park îți garantează distracția pe litoralul românesc. 

Comenteaza aceasta stire

Erminio Sinni & Tiziana Camelin, Xandra și Vyros au câștigat semifinala Eurovision
De Neptun TV 5 februarie 2018

Al treilea show al selecției naționale a avut loc pe scena Teatrului Național "Marin Sorescu" din Craiova, unde cei 12 semifinaliști - Erminio Sinni & Tiziana Camelin ("All The Love Away"), Zavera ("Come Back To Me"), Mareș Pană ("Daydreamer"), Aurel Dincă ("Fire In The Sky"), Tavi Clonda ("King"), VYROS ("La La La"), Diana Brătan ("Paint It Rainbow"), Carolina Gorun ("Reach Out For The Stars"), Elena Hasna ("Revival"), Eliza Chifu ("So Good Without You"), Ayona ("The Story Goes On") și Xandra ("Try") - au oferit un spectacol de calitate.

PRIMA mașină PLUTITOARE a fost inventată! VIDEO
De Neptun TV 28 ianuarie 2018

Mai multe companii, precum Trinex Assets Co. și Yamada Denki Co. s-au arătat interesate să colaborareze acum cu el și să producă sau să comercializeze vehiculul plutitor.

CCR și legile justiției

Ce a decis CCR? Pe scurt, CCR a RESPINS TOATE exceptiile invocate de PNL, iar in cazul ICCJ a RESPINS 6 exceptii si a ADMIS 4 (2 dintre aceste articole erau propuneri facute de CSM).

Gerul poate fi un dușman necruțător - cum ne protejăm iarna prietenul necuvântător!
De Andreea Bajdechi 22 ianuarie 2018

Dacă noi ne putem proteja foarte ușor iarna de temperaturile scăzute, animalele au nevoie de ajutorul nostru. Câinii, în special, pot fi afectați de ger în timpul orelor petrecute în parc, iar urmările nu sunt tocmai plăcute. Astfel, medicii ne recomandă ca atunci când ieșim cu animalele de companie la plimbare iarna, să ținem cont de câteva reguli ca să ne putem bucura de zăpada anunțată de meteorologi la malul mării.