marţi, 21 noiembrie 2017

Îmbină distracția cu mișcarea, la Eforie Aqua Park! Dansezi și arzi calorii cu Aqua Zumba!

De Roxana Glăvan 20:20, 13 iulie 2017 194 vizite Diverse

Zumba în apă, alături de un soare prietenos, veselie și zâmbete desenate pe chipurile tuturor. Pe scurt - Eforie Aqua Park. Zilnic, instructorii parcului de distracții au grijă de silueta dumneavoastră, dar, cel mai important, se asigură că veți pleca doar cu amintiri memorabile la mare. 

Nu există turist care să fie indiferent la distracția în piscină, mai ales că Aqua Zumba îmbină buna dispoziție cu mișcarea. Dansezi și arzi calorii, înoți și te distrezi, zilnic, la orele amiezii, cu Dana și Marian.

Tot aici, trebuie să încercați și unul dintre tobogane, jacuzziul sau băuturile tematice, preparate în funcție de barul pe care-l alegeți. De departe, cel mai atractiv este toboganul de mare viteză pentru iubitorii de adrenalină. Indiferent că te bucuri de piscine, de tobogane, submarin sau te răcorești cu un cocktail la bar, Eforie Aqua Park îți garantează distracția pe litoralul românesc. 

Comenteaza aceasta stire

Celebrul chitarist Malcolm Young, membru fondator al trupei AC/DC, a murit!
De Neptun TV 18 noiembrie 2017

Malcolm Young a murit împăcat, având familia sa alături de el.

JUDEȚUL CONSTANȚA. Un podgorean din Adamclisi a câștigat piața germană cu un vin bio
De Neptun TV 6 noiembrie 2017

El a reușit să vândă în această toamnă peste 40.000 de sticle cu vin, produs din strugurii cultivați de el, vinificat și îmbuteliat în propria cramă.