sîmbătă, 24 august 2019

Impact devastator între un microbuz și o mașină - un tânăr de 18 ani a murit, 10 persoane la spital!

Impact devastator între un microbuz și o mașină - un tânăr de 18 ani a murit, 10 persoane la spital!

Opt elevi minori și doi adulți aflați în microbuzul implicat în accidentul din Bihor au ajuns la spital, iar un tânăr de 18 ani a murit.

Potrivit unui comunicat al ISU Bihor transmis, vineri, în accident au fost implicate un autoturism și un microbuz de transport elevi în care se aflau 16 persoane.

”Pe DN 76, între localitățile Tășad și Drăgești, a avut loc un accident rutier între un microbuz de transport elevi în care se aflau 16 persoane, din care 14 minori și doi adulți și un autoturism. Forțele de intervenție au procedat la evaluarea de specialitate a celor 17 persoane implicate în accident, la efectuarea manevrelor de resuscitare în cazul șoferului autoturismului, care se afla în stop cardio-respirator, respectiv la acordarea îngrijirilor necesare celor opt copii și doi adulți din microbuz, care prezentau leziuni minore. În pofida manevrelor medicale efectuate, șoferul autoturismului, în vârstă de 18 ani, nu a mai putut fi salvat, medicul declarând decesul acestuia. Cei opt copii, cu vârste cuprinse între 11 și 15 ani, și cei doi adulți, aflați în cod verde medical, au fost transportați la spital, pentru investigații medicale suplimentare”, se arată în comunicat.

La locul accidentului au fost mobilizate patru echipaje de pompieri militari din cadrul Detașamentelor 1 și 2 Oradea și Gărzii 1 Mai, care au intervenit cu autospeciala de transport personal și victime multiple, autospeciala de descarcerare grea, o autospecială de lucru cu apă și spumă și o ambulanță de tip B2, echipajul de terapie intensivă mobilă al SMURD Oradea și un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean.

Traficul rutier a fost blocat o perioadă, iar polițiștii bihoreni cercetează cauzele producerii accidentului.

Galerie foto

Comenteaza aceasta stire