vineri, 19 iulie 2019

Împrumuturi financiare cu o dobândă foarte mică la Casa de Ajutor Reciproc Moldova IFN din Constanța

Pentru cei care au multe planuri iar banii nu sunt niciodata de ajuns, casa de ajutor reciproc denumita prescurtat CAR Moldova este institutia care ofera imprumuturi financiare membrilor sai în doar câteva ore de la depunerea cererii și a actelor solicitate, iar dobânda practicată este foarte mică.

Primul pas pe care trebuie să îl faceți este să deveniți membru C.A.R. MOLDOVA IFN. Pentru a deține această calitate, plătiți o taxă de înscriere, unică, de 20,00 lei (pentru pensionari, înscrierea fiind gratuită) și o cotizație de minim 10,00 lei. Principala condiție pentru a obține un împrumut la C.A.R. MOLDOVA IFN este să faceți dovada unui venit constant ce vă permite achitarea ratei necesare.

Împrumuturile acordate de C.A.R. MOLDOVA IFN se adresează salariaților, respectiv pensionarilor.

Pentru cei care au deja împrumuturi la o altă instituție financiară,  C.A.R. MOLDOVA vine în sprijinul lor cu posibilitatea refinanțării creditelor existente, având astfel o singură rată, obținuta cu o dobândă mult avantajoasă.

C.A.R. MOLDOVA IFN vine și în sprijinul celor ce doresc să economisească, astfel, vă puteti bucura pentru suma depusă ulterior înscrierii, de o dobândă egală cu 5,09%/an. Va amintim că nu plătiți comisioane pentru depunere, administrare ori retragere.

Pentru informații suplimentare vizitati locațiile noastre din Constanța de pe Bld Tomis, nr. 308, bl. LT3, parter si B-dul Alexandru Lăpușneanu, nr. 87 sau apelati numerele de telefon afisate pe ecran:

0735 231 786/ 0341 115 856

-e-mail: carconstanta@yahoo.com

0722 324 259/ 0341 141 221

-e-mail: carmoldova.constanta2@yahoo.com

Comenteaza aceasta stire