marţi, 20 august 2019

Împușcături în direct

Bulevardul Ferdinand, Constanța, 11 august 1996. Bărbatul care trage cu pistolul este un cetățean sirian. Pe trecerea de pietoni, lovise cu mașina o femeie. S-a oprit nu pentru a o ajuta, ci, culmea, pentru a o lua la bătaie că a îndrăznit să traverseze în acel moment. Un echipaj al Neptun TV aflat în zonă a sărit în ajutorul victimei, spre furia sirianului.

Sirianul și-a chemat în ajutor fratele care i-a adus un pistol. În primele momente, bărbatul s-a mulțumit doar să fluture arma în aer, încercând să-i sperie pe cei prezenți.

5 minute, doar atât a ținut jocul tensionat al individului care a început să tragă în aer, iar apoi a îndreptat pistolul spre echipa Neptun TV.

Mai mulți martori au sărit în ajutorul colegilor noștri, iar cei doi frați au fost puși la pământ, până la sosirea polițiștilor.

Nervii și-a vărsat sirianul și la spital, acolo unde a ajuns și el după ce a descărcat pistolul în plină stradă, nu doar victima sa. Nici măcar însătușat nu s-a calmat.

În cele din urmă, bărbatul a fost dus în arestul poliției, apoi în boxa acuzaților unde a primit o condamnare la închisoare, de 1 an, pentru vătămare corporală, căci trecătorul pe care l-au atins gloanțele, a ajuns cu răni grave la spital. Cât despre reporterii Neptun TV, experiența de atunci nu li s-a șters din memorie nici astăzi.

Comenteaza aceasta stire