sîmbătă, 17 august 2019

În această seară se dă startul celui mai mare eveniment monden al anului: Fashion Summer Festival

Numărătoarea inversă a început. În seara aceasta, se dă startul celui mai mare eveniment monden al anului: Fashion Summer Festival. Și ca totul să decurgă fără cusur, seara trecută a fost repetiție generală. Pentru ca toată lumea să afle de  festivalul modei o caravană cu zeci de manechine a cutreierat stațiunea Mamaia. Printre acestea s-a aflat și primarul Radu Mazăre, care a dat startul distracției.

Înconjurat de zeci de fete frumoase, primarul Constanței a vrut să fie sigur că toată lumea află de megapetrecerea care începe în această seară. A condus chiar el caravana care a cutreierat stațiunea Mamaia. Îmbrăcate sumar și mereu cu zâmbetul pe buze, manechinele i-au chemat pe toți la festivalul modei.

De pe margine, miile de turiști s-au fotografiat alături de  frumoasele dansatoare. Mulți nu au vrut să plece de la mare fără o amintire cu Radu Mazăre.

În tot acest timp, pe scena unde vor defila manechinele, aveau loc ultimele repetiții.

De astăzi, timp de 3 zile, capitala internațională a modei se  mută de la Milano la Mamaia. Startul se dă în fiecare seară la ora 21 iar intrarea este liberă.

Comenteaza aceasta stire