marţi, 20 februarie 2018

'În briza mării' începe în forță la Neptun TV! Dana Săvuică și Cristian Ghena aduc distracția de pe plajă, direct în casele românilor!

Matinalul estival “În briza mării” începe în forţă la Neptun TV. Plini de veselie şi entuziasm, Dana Săvuică şi Cristian Ghena vor aduce distracţia de pe plajă în casele românilor. Printre invitaţi se vor număra artişti apreciaţi care-i vor încânta nu doar pe cei de acasă, ci şi pe turiştii prezenţi pe o plajă din Mamaia Nord.

De Andreea Bajdechi 20:34, 3 iulie 2017 278 vizite NEPTUN TV LIVE

Show-ul matinal “În briza mării” va aduce nu doar distracție și voie bună, ci și noutăți muzicale, ultimele informații picante din showbiz, dar și informații utile. Dana Săvuică și Cristian Ghena vor face tot posibilul pentru ca dumneavoastră să începeți ziua cu zâmbetul pe buze.

Prima întâlnire cu cei doi prezentatori va fi miercuri, de la ora 10.00. În prima zi a matinalului de la Neptun TV, Dana Săvuică și Cristian Ghena le vor avea alături pe jurnalista Liliana Levința și pe cântăreața Claudia Pavel. „În briza mării” vă așteaptă și cu alți invitați surpriză. 

Emisiunea „În briza mării” va fi transmisă în direct de Neptun TV de pe plaja Amos by Blue Beach, din nordul stațiunii Mamaia.

Comenteaza aceasta stire

CONSTANȚA. Imaginea care a stârnit controverse printre constănțeni: 'E sufletul femeii decedate'!
De Neptun TV 17 februarie 2018

Aparatul de fotografiat ar fi surprins momentul în care sufletul femeii părăsește trupul.

Revin ninsorile la Constanța! Avertizare meteo de ultimă oră!
De Neptun TV 10 februarie 2018

Vor fi intervale de timp în care ninsoarea va fi asociată cu intensificări ale vântului, cu viteze de 45…55 km/h, astfel încât aceasta va fi viscolită, iar vizibilitatea scăzută.

Fenomen astronomic rar - Superluna Albastră Sângerie! IMAGINI LIVE NASA
De Neptun TV 31 ianuarie 2018

Fenomenul de Luna Albastră se produce atunci când au loc două luni pline în aceeași lună calendaristică.

PROGNOZĂ METEO. Vremea se schimbă radical - temperaturi de primăvară în următoarele zile!
De Neptun TV 26 ianuarie 2018

Meteorologii anunță că valorile termice vor continua să crească în majoritatea zonelor, totuși dimineața și noaptea vor fi reci, local geroase. În Capitală, vremea va fi ușor mai caldă decât în mod obișnuit la sfârșitul lunii ianuarie. Săptămâna viitoare, mercurul din termometre va ajunge până la 15 grade Celsius.

DRAMĂ! Ea este tânăra înjunghiată în coafor, de iubitul militar! Alexandra avea doar 25 de ani!
De Neptun TV 23 ianuarie 2018

Alexandra Elena Marin este tânăra care a murit astăzi după ce a fost înjunghiată de iubitul său, într-un coafor din Titu, județul Dâmbovița. Alexandra avea doar 25 de ani. Cei doi aveau împreună o fetiță.