vineri, 22 iunie 2018

'În briza mării' începe în forță la Neptun TV! Dana Săvuică și Cristian Ghena aduc distracția de pe plajă, direct în casele românilor!

Matinalul estival “În briza mării” începe în forţă la Neptun TV. Plini de veselie şi entuziasm, Dana Săvuică şi Cristian Ghena vor aduce distracţia de pe plajă în casele românilor. Printre invitaţi se vor număra artişti apreciaţi care-i vor încânta nu doar pe cei de acasă, ci şi pe turiştii prezenţi pe o plajă din Mamaia Nord.

De Andreea Bajdechi 20:34, 3 iulie 2017 289 vizite NEPTUN TV LIVE

Show-ul matinal “În briza mării” va aduce nu doar distracție și voie bună, ci și noutăți muzicale, ultimele informații picante din showbiz, dar și informații utile. Dana Săvuică și Cristian Ghena vor face tot posibilul pentru ca dumneavoastră să începeți ziua cu zâmbetul pe buze.

Prima întâlnire cu cei doi prezentatori va fi miercuri, de la ora 10.00. În prima zi a matinalului de la Neptun TV, Dana Săvuică și Cristian Ghena le vor avea alături pe jurnalista Liliana Levința și pe cântăreața Claudia Pavel. „În briza mării” vă așteaptă și cu alți invitați surpriză. 

Emisiunea „În briza mării” va fi transmisă în direct de Neptun TV de pe plaja Amos by Blue Beach, din nordul stațiunii Mamaia.

Comenteaza aceasta stire

Serviciile germane de informații, acuzate că ar fi SPIONAT ambasade și ministere de la Viena
De Mediafax 18 iunie 2018

Orice date obținute în Austria și care se află încă în posesia serviciilor de informații din Germania ar trebui șterse, a propus Kurz.

CONSTANȚA. Cetățean ceh, reținut de oamenii legii - vindea droguri în Portul Tomis!
De Neptun TV 13 iunie 2018

Tomáš Kaizner va fi prezentat azi Tribunalului Constanța cu propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.