duminică, 21 iulie 2019

Înapoi în viitor !

Aflați pe penultima poziție în clasamentul seriei Est din Liga Secundă, fotbaliștii Otopeniului au primit în această etapă vizita uneia dintre principalele candidate la promovare în acest sezon, Viitorul Constanța! În prima repriză nu au ieșit în evidență decât faulturile dure, cartonașele galbene, și ocazia lui Pantelie din minutul 35, care a tras din careul mare al gazdelor pe lângă poarta apărată bine de Râmniceanu. Cele două formații au ieșit ceva mai motivate de la vestiare, iar ritmul partidei a crescut considerabil, fazele de poartă succedându-se cu repeziciune. După ce a suferit aproape un meci întreg, Aurelian Chițu a dat lovitura pentru Viitorul în minutul 84, după ce a marcat din întoarcere, de lângă Serediuc. Acesta a rămas rezultatul până la final, iar Viitorul Constanța cucerește 3 puncte de aur chiar sub privirile Regelui Gheorghe Hagi, aflat în tribună. În urma celei de-a 3-a victorii consecutive a Viitorului cu același scor, 1-0, constănțenii se instalează în fotoliul de lider al seriei 1 din Liga secundă, detronându-i pe tulcenii de la Delta, care au același număr de puncte, 23, dar un golaveraj inferior. 

Comenteaza aceasta stire

Simona Halep s-a calificat în semifinalele turneului de la Wimbledon
De Neptun TV 9 iulie 2019

Halep a egalat situația în meciurile directe cu Zhang, 2-2, după ce asiatica a învins în 2016 în primul tur la Australian Open, cu 6-4, 6-3, și în același an la Beijing, cu 6-0, 6-3, în optimi. Singura victorie anterioară a Simonei s-a înregistrat în 2012, în primul tur la Indian Wells, cu 6-1, 6-1.

Wimbledon 2019 | Simona Halep o va întâlni pe Victoria Azarenka în turul 3
De Neptun TV 3 iulie 2019

În setul al doilea Mihaela Buzărnescu s-a impus. A fost 6-4 pentru jucătoarea din București, după 47 de minute de joc, iar meciul a fost trimis în decisiv.

România luptă la Constanța pentru calificarea la Europenele de baschet 3×3!
De Neptun TV 28 iunie 2019

Turneul are loc pe 29 și 30 iunie în Piațeta Perla din Mamaia iar accesul publicului este gratuit.