luni, 19 august 2019

Încă opt elevi au ajuns în spital, cu dureri abdomninale, după ce au băut lapte

Încă opt elevi au ajuns în spital, cu dureri abdomninale, după ce au băut lapte

Opt elevi ai Școlii Generale Dragoslavele din Câmpulung au ajuns, astăzi, la Spitalul Municipal, acuzând dureri abdominale și vărsături la câteva minute după ce au consumat laptele primit de la școală.

Managerul Serviciului Județean de Ambulanță Argeș, Luminița Paul, a declarat, pentru Mediafax, că cei opt elevi de la Școala Dragoslavele din Câmpunung au acuzat dureri abdominale și vărsături la 10 - 15 minute după ce au consumat laptele distribuit prin Programul laptele și cornul.

Recomandare: Numărul copiilor cu probleme digestive internați în spitalele din Argeș a ajuns la 48

"Un echipaj cu medic al Serviciului Județean de Ambulanță Argeș a fost solicitat să vină în sprijinul elevilor cu vârste între 12 și 13 ani. S-a făcut un triaj al elevilor. În total au intervenit trei autospeciale, două echipaje SAJ și un echipaj SMURD, care i-au preluat pe copii și i-au transportat la Spitalul Municipal Câmpulung. Starea elevilor este una bună", a spus Luminița Paul.

La rândul său, prefectul județului Argeș, Cristian Soare, a declarat că cei opt copii au "o ușoară indigestie".

"Nu se poate vorbi despre toxiinfecție alimentară deocamdată. Au fost 88 de copii de la Școala Generală Dragoslavele care au consumat lapte și biscuiți, doar opt s-au simțit rău", a spus prefectul.

Comenteaza aceasta stire