joi, 13 decembrie 2018

Încă un pas spre titlu

Bucurie la final, în fața propriilor suporteri, care îi însoțesc peste tot în țară - este imaginea cu care handbaliștii constănțeni ne-au obișnuit în acest an. HCM-ul s-a apropiat de titlu, câștigînd la Reșița, dar echipa n-a ajuns la exprimarea optimă în teren.

 “Îngerul păzitor” Mihai Popescu este una cheile succesului.

HCM joacă sâmbătă, la 11.00, în Sala Sporturilor, cu a 10-a clasată, CSM București.

După 22 de etape, HCM este liderul Ligii Naționale, cu 37 de puncte, 4 peste Odorhei, 7 peste Suceava și 8 peste Reșița.

Comenteaza aceasta stire

România s-a calificat în semifinalele Campionatului European de handbal feminin! Cristina Neagu, de urgență la spital
De Neptun TV 13 decembrie 2018

Naționala de handbal feminin a României s-a calificat după 8 ani în semifinalele Campionatului European din Franța, de pe locul al doilea în grupa a II-a principală, și va întâlni campioana olimpică Rusia, vineri, la Paris.

Simona Halep, desemnată din nou favorita fanilor: Acest trofeu înseamnă mult pentru mine
De Neptun TV 8 decembrie 2018

Jucătoarea de tenis Simona Halep, liderul WTA, le-a mulțumit fanilor care au votat-o ca fiind preferata lor în circuitul WTA, pentru cel de-al doilea an consecutiv, precizând că acest trofeu înseamnă mult pentru ea.

Darren Cahill, pe larg despre despărțirea de Simona Halep: Face parte din familia mea, știa ce urmează
De Neptun TV 3 decembrie 2018

După despărțirea de Darren, Simona a hotărât să meargă la primele turnee din 2019 fără antrenor. Numărul 1 mondial și-a început pregătirea sub comanda lui Florin Segărceanu, care nu o va însoți însă și la turnee.