marţi, 16 octombrie 2018

Încă un pas spre titlu

Bucurie la final, în fața propriilor suporteri, care îi însoțesc peste tot în țară - este imaginea cu care handbaliștii constănțeni ne-au obișnuit în acest an. HCM-ul s-a apropiat de titlu, câștigînd la Reșița, dar echipa n-a ajuns la exprimarea optimă în teren.

 “Îngerul păzitor” Mihai Popescu este una cheile succesului.

HCM joacă sâmbătă, la 11.00, în Sala Sporturilor, cu a 10-a clasată, CSM București.

După 22 de etape, HCM este liderul Ligii Naționale, cu 37 de puncte, 4 peste Odorhei, 7 peste Suceava și 8 peste Reșița.

Comenteaza aceasta stire

Simona Halep a plecat la Moscova. 'Sunt destul de ok, dar nu știu cum o să fiu la meciul oficial'
De Neptun TV 12 octombrie 2018

Simona Halep a fost diagnosticată cu hernie de disc în urmă cu o săptămână.

Ionel Dănciulescu este noul manager sportiv al FC Farul Constanța
De Neptun TV 5 octombrie 2018

Ionel Dănciulescu a acceptat oferta patronului FC Farul Constanța, Ciprian Marica, de a ocupa postul de manager sportiv al echipei de la malul mării.

Simona Halep s-a accidentat și ar putea renunța la turneul de la Wuhan: '24 de ore foarte dificile'! Niculescu, învinsă în primul tur
De Mediafax 24 septembrie 2018

Simona Halep, locul I WTA, a anunțat că a simțit dureri la spate duminică, la antrenament, și ar putea rata participarea la turneul de la Wuhan.

Noul clasament WTA a fost publicat. Simona Halep, pentru a 46-a săptămână pe primul loc. La ce distanță se află față de rivalele sale
De Neptun TV 17 septembrie 2018

Simona Halep a fost eliminată încă din primul tur de la US Open, dar continuă să aibă un avans consistent în fața principalei sale urmăritoare.