luni, 25 martie 2019

Încep înscrierile la Evaluarea Națională!

Încep înscrierile la Evaluarea Națională!

Absolvenții de clasa a VIII-a se pot înscrie la Evaluarea Națională în perioada 4-8 iunie, potrivit calendarului aprobat de Ministerul Educației Naționale.

Cursurile elevilor de clasa a VIII-a se finalizează pe 8 iunie, urmând ca pe 11 iunie să aibă loc proba scrisă la limba și literatura română din cadrul Evaluării Naționale.

Pe 13 iunie se va susține proba scrisă la matematică, iar pe 14 iunie elevii din partea minorităților naționale vor participa la proba scrisă la limba și literatura maternă.

Rezultatele se vor afișa pe 19 iunie, iar contestațiile vor putea fi depuse în aceeași zi în intervalul 14,00-19,00.

Soluționarea contestațiilor se va face între 20-22 iunie, iar rezultatele finale vor fi afișate pe 23 iunie. 

Comenteaza aceasta stire

CONSTANȚA. Licean premiat de NASA - Theodor a ajuns și în finala Olimpiadei Geniilor!
De Neptun TV 21 martie 2019

Un elev din Medgidia a fost premiat de NASA pentru eseul său despre organizarea unei stații orbitale în Cosmos. Theodor Florentin Furtună este elev în clasa a XI-a la Liceul Teoretic Nicolae Bălcescu din Medgidia și a participat și la Olimpiada Geniilor, unde s-a calificat în finală cu un proiect despre salvarea parcurilor naționale din România.

Simulare Evaluare Națională: Elevii claselor VII-VIII susțin astăzi proba la matematică!
De Neptun TV 12 martie 2019

Elevii de clasa a VIII-a și, în premieră, cei de a VII-a, susțin, marți simularea Evaluării Naționale la proba Matematică. Simularea se adresează celor aproximativ 350.000 de elevi înscriși în clasele VII-VIII la începutul anului școlar 2018-2019.

SUBIECTE SIMULARE EVALUARE NATIONALA 2019 EDU.RO! Ce a picat la Limba Română
De Neptun TV 11 martie 2019

Simularea la Evaluarea Națională 2019 a început azi cu proba la Limba și Literatura Română, pentru elevii de clasa a VII-a și a VIII-a.