miercuri, 21 august 2019

Începe programul 'Litoralul pentru toți' - de la cât pornesc prețurile în fiecare stațiune de pe litoral!

Sfârşitul verii nu înseamnă şi sfârşitul sezonului estival. Tocmai de aceea, hotelierii îi aşteaptă în continuare pe turişti la mare şi le propun acestora ofertele programului „Litoralul pentru toţi“. Şi astfel, cu mai puţin de 200 de lei, aveţi ocazia să petreceţi o săptămână întreagă la mare.

Toamna vine, an de an, cu prețuri reduse pe litoral. De astăzi a început programul „Litoralul pentru toți“, care se va derula până la 1 octombrie, cu posibilitatea prelungirii chiar dacă vremea este frumoasă.

În Mamaia, Constanța sau Eforie, tarifele pornesc de la 235 de lei pentru 6 nopți la un hotel de două stele  și ajung până la 485 lei la o unitate de patru stele. În stațiunile din sudul litoralului, prețurile sunt și mai mici. Tot pentru un pachet de 6 nopți, la un hotel de două stele o persoană plătește 179 de lei. La trei stele sejurul costă 199 de lei, iar la patru stele – 379 de lei.  (placi cu tarifele)

Turiștii care se află în această perioadă pe litoral sunt încântați că deja beneficiază de vacanțe la prețuri mai mici, dar și de vreme de plajă ca în mijlocul verii.   

Federația Patronatelor din Turism a anunțat că tarifele percepute în acest sezon sunt la valoarea celor din primăvară.  

Comenteaza aceasta stire