miercuri, 26 septembrie 2018

Incidentul de securitate de la Londra - o bătaie între doi indivizi a dus la o busculadă, nouă persoane au fost rănite!

Incidentul de securitate de la Londra - o bătaie între doi indivizi a dus la o busculadă, nouă persoane au fost rănite!

O "altercație" între doi indivizi ar putea avea legătură o busculadă care a avut loc pe fondul panicii generale în zona stației de metrou Oxford Circus, din centrul Londrei, a anunțat poliția britanică, informează site-ul agenției de știri Dpa.

 

Autoritățile britanice nu au depistat indicii privind producerea vreunui atac armat în stația de metrou Oxford Circus, dar, pe fondul panicii, a avut loc o mică busculadă.

Poliția britanică a transporturilor a dat publicității imagini cu indivizii, anunțând că ar vrea să-i audieze pe cei doi.

Poliția a fost solicitată de persoane care au semnalat focuri de armă în Stația de metrou Oxford Circus, însă poliția nu a găsit niciun indiciu că ar fi fost focuri de arme trase. Alerta de securitate a condus la închiderea a două stații de metrou din centrul Londrei. Sute de persoane au fugit de teama unui atentat.

O serie de atacuri teroriste au avut loc în 2017 în Marea Britanie, inclusiv în centrul Londrei. Douăzeci și două de persoane au fost ucise, iar alte 250 au fost rănite în atentatul comis în mai în orașul Manchester. În iunie, opt persoane au fost omorâte, iar 48 au fost rănite într-un atentat comis în zona Westminster din Londra. Ambele atacuri au fost revendicate de rețeaua teroristă Stat Islamic.

Opt persoane au fost transportate la spital după ce au fost răniți ușor în urma busculadei, în timp ce o altă victimă a suferit răni semnificative la nivelul picioarelor.

Comenteaza aceasta stire

URAGANUL FLORENCE. Cel puțin 12 morți, peste 800.000 de gospodării fără curent electric. Trump va ajunge în zonele afectate!
De Neptun TV 15 septembrie 2018

Cel puțin cinci persoane, inclusiv o mamă și copilul ei, au murit în Carolina de Nord, pe măsură ce furtuna tropicală Florence se deplasează încet prin Carolina de Nord și Carolina de Sud, au anunțat autoritățile locale, transmite postul CNN.

17 ani de la atacurile teroriste din 11 septembrie 2001
De Neptun TV 11 septembrie 2018

Circa 3.000 de oameni și-au pierdut viața în atacurile din 11 septembrie, care încă mai modelează politica americană, cu toate că ele sunt mai puțin prezente în conștiința publică, la 17 ani de la producerea lor.

SUA, Franța, Germania și Canada susțin acuzațiile Londrei privind implicarea Rusiei în cazul Skripal
De Neptun TV 6 septembrie 2018

Premierul britanic Theresa May a indicat miercuri că operațiunea de contaminare a fostului spion rus cu un agent neurotoxic a fost efectuată de ofițeri din cadrul serviciului militar rus de informații (GRU).

Stare de urgență din cauza uraganului Gordon
De Neptun TV 5 septembrie 2018

Reprezentanții NHC au avertizat că uraganul reprezintă „o amenințare a vieții cetățenilor”.

INCENDIU DEVASTATOR. Luzia, cea mai veche fosilă umană, transformată în cenușă
De Neptun TV 4 septembrie 2018

O altă posibilă origine a incendiului ar fi un scurtcircuit, a adăugat Leitao.

ATAC ARMAT. Zece persoane, împușcate într-un ansamblu rezidențial. Trei sunt în stare critică
De Neptun TV 3 septembrie 2018

Oamenii au mers afară pentru a juca jocuri într-o zonă comună a ansamblului rezidențial în care se găsesc circa 100 de locuințe, a precizat poliția.

Marea Britanie se îndreaptă tot mai vizibil către un Brexit fără acord cu UE. Theresa May promite că nu va face niciun compromis
De Mediafax 2 septembrie 2018

Premierul a promis că nu va fi „presată” să ia nicio decizie contrară principiilor sale în timpul negocierilor.