vineri, 19 aprilie 2019

INFOTRAFIC. Restricții pe Autostrada București - Constanța, pentru lucrări!

INFOTRAFIC. Restricții pe Autostrada București - Constanța, pentru lucrări!

Lucrări de frezare, asfaltare și reparații la parapet au loc joi pe Autostrada A2 București – Constanța, până la ora 17.00. Șoferii sunt sfătuiți să reducă viteza și să fie atenți la volan.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române a transmis că joi Autostrada A2 București-Constanța, se vor face lucrări.

Pe sensul de mers către litoral, la kilometrul 57+500, pe banda a doua, vor fi efectuate lucrări de reparații la parapetul median, până la ora 17.00, iar la kilometrul 68+500, pe banda de urgență, aceleași lucrări, dar la parapetul marginal.

Pe sensul de mers către capitală, între kilometrii 21 și 20, pe toate benzile, alternativ, vor fi realizate lucrări de frezare și asfaltare, până la ora 17.00.

Șoferii sunt sfătuiți să reducă viteza în zona lucărilor, să mărească atenția la volan și să respecte indicațiile semnalizărilor rutiere montate temporar la fața locului.

Comenteaza aceasta stire

ISTORIC VEHICUL. Aplicație RAR prin care oricine poate verifica gratuit în ce stare este o mașină și de ce reparații a avut nevoie
De Neptun TV 25 martie 2019

Registrul Auto Român lansează aplicația gratuită „ISTORIC VEHICUL” prin intermediul căreia orice persoană care deține sau intenționează să achiziționeze un vehicul poate verifica istoricul acestuia (condiția fiind ca mașina să fi trecut cel puțin o dată pe la RAR).