marţi, 20 august 2019

Înfrângere dură pentru Simona Halep în semifinala de la Indian Wells!

Înfrângere dură pentru Simona Halep în semifinala de la Indian Wells!

Simona Halep, liderul mondial, a fost eliminată în semifinalele turneului Premier Mandatory de la Indian Wells, după ce a pierdut, în această dimineață, cu scorul de 6-3, 6-0, în fața japonezei Naomi Osaka, locul 44 WTA.

Halep a fost învinsă categoric, după doar o oră și cinci minute de joc, meci în care și-a cedat serviciul de cinci ori și a reușit un singur break. De-a lungul întâlnirii, românca a servit un as, a comis trei duble greșeli și a avut procentaje de reușită la serviciu de 57 la sută cu prima minge și 28 la sută cu cea de-a doua.

Chemat pe teren la scorul de 3-6, 0-3, australianul Darren Cahill a fost ignorat de Simona, continuând să vorbească singur. Constănțeanca nu a schimbat nimic în jocul ei, având în față o adversară mai solidă decât Petra Martic, în fața căreia reușise o revenire în sferturi. Înaintea acestei întâlniri, Halep câștigase toate cele trei meciuri jucate cu Naomi Osaka.

În finală, Naomi Osaka, în vârstă de 20 de ani, o va întâlni, duminică, pe rusoaica Daria Kasatkina, de aceeași vârstă. Aflată pe locul 19 WTA, Kasatkina a învins-o, sâmbătă dimineață, scor 4-6, 6-4, 7-5, pe americanca Venus Williams, cap de serie numărul 8 și locul 8 WTA, la capătul unui meci care a durat două ore și 50 de minute.

Simona Halep, campioană la Indian Wells în 2015, va primi 327.965 de dolari și 390 de puncte WTA, pentru prezența în semifinale, și va rămâne pe primul loc în clasamentul mondial

Comenteaza aceasta stire