miercuri, 24 iulie 2019

Injecțiile cu silicon procurate de pe piața neagră au lăsat-o fără brațe, picioare și fese

Injecțiile cu silicon procurate de pe piața neagră au lăsat-o fără brațe, picioare și fese

O femeie din Statele Unite, care s-a ales cu mâinile, picioarele și fesele amputate, vrea să le atragă atenția femeilor de pretutindeni cu privire la riscul procurării injecțiilor cu silicon de pe piața neagră.

Apryl Michelle Brown a suportat, timp de cinci ani, dureri groaznice, după ce o femeie, în loc de silicon, i-a injectat în fese pastă de etanșare pentru baie.

Medicii nu au știut cum să trateze problema și i-au spus femeii în vârstă de 46 de ani că va fi nevoită să suporte durerea. După ce au reușit să o opereze, rănile i s-au infectat atât de tare încât femeia a fost indusă, artificial, în comă. Medicii au supus-o la 27 de proceduri chirurgicale, inclusiv amputarea feselor, brațelor și a picioarelor inferioare. „Când m-am trezit, nu mai aveam posterior și nu mai simțeam nicio durere”.

Hairstylista le-a mărturisit gazdelor emisiunii „ITV’s This Morning” că fundul său plat a fost dintotdeauna un complex. Însă, în momentul în care o clientă i-a spus că problema sa poate fi rezolvată cu ajutorul injecțiilor cu silicon, Apryl a devenit foarte entuziasmată. „Mi-a spus că am nevoie de patru seturi de injecții și în momentul în care a început să le facă a devenit foarte dureros. Puteam simți cum pătrunde în nervi și în mușchi”, a adăugat femeia.

 

 

Ar putea sa va intereseze:

Comenteaza aceasta stire