sîmbătă, 23 iunie 2018

Întâlnire de urgență între Tăriceanu și Dragnea, după scandalul din PSD privind restructurarea Guvernului!

Agitaţia de ieri din PSD şi o eventuală restructurare a Guvernului l-au obligat pe preşedintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, să-şi scurteze vacanţa. Revenit în ţară, Tăriceanu a avut o întâlnire cu preşedintele PSD, Liviu Dragnea, unde, potrivit unor surse politice, şeful ALDE a spus clar că o restructurare a executivului este exclusă. Tăriceanu a afirmat că există un protocol de Guvernare semnat în 2016. Mai mult, el a afirmat că dacă premierul doreşte să facă modificări, acestea trebuie discutate mai întâi la nivelul Coaliţiei.

Președintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, le-a transmis colegilor de coaliție de la PSD să renunțe la ”discuții nefolositoare” și să se preocupe de agenda cetățeanului. 

Tăriceanu a mai spus că este posibil ca PSD-ALDE să facă o evaluarea a actului de guvernare, la șase luni de la instalarea Guvernului Tudose, așa cum a susținut și președintele social-democraților, Liviu Dragnea, afirmând însă că nu a avut loc o discuție pe această temă. Președintele ALDE dă asigurări că nu există o sincopă între Guvern PSD-ALDE, și că, până acum, coaliția de guvernare ”a rezistat probei timpului”. Tăriceanu a făcut și o aluzie la o afirmație a premierului Mihai Tudose făcută în cadrul Comitetului Executiv al PSD. Prim ministrul ar fi spus că nu poate conduce un trabant și să participe la  Formula 1. 

Afirmațiile lui Tăriceanu au fost făcute imediat după întâlnirea acestuia cu președintele PSD Liviu Dragnea. Revenind la restructurare, o parte din PSD dorește să discute acest lucru la ședința Comitetului Executiv de la sfârșitul acestei luni. 

Comenteaza aceasta stire

Mandatul lui Andrei Năstase, INVALIDAT. Scrutinul pentru desemnarea primarului Chișinăului a fost ANULAT
De Neptun TV 19 iunie 2018

Partidul Socialist ceruse instanței să declare nule alegerile locale anticipate desfășurate în 3 iunie, argumentând că Andrei Năstase, liderul Platformei Demnitate și Adevăr (centru-dreapta), a organizat acțiuni electorale în ziua celui de-al doilea tur de scrutin.

Sute de mii de oameni protestează împotriva statului paralel
De Neptun TV 9 iunie 2018

Mai multe persoane, prezente sâmbătă în Piața Victoriei, pentru mitingul PSD - ALDE, au prezentat stări de rău.

CONSTANȚA. PNL a demarat Campania 'Orașul poartă semnătura ta'!
De Robert Nenciu 29 mai 2018

Potrivit liberalilor, în urma răspunsurilor primite de la constănțeni, o parte din probleme se vor materializa în proiecte de hotărâre ce vor fi supuse votului Consiliului Local Constanța.