joi, 13 decembrie 2018

Întâlnirea din sufrageria lui Oprea din 2009 s-a repetat și la alegerile din 2014

Întâlnirea din sufrageria lui Oprea din 2009 s-a repetat și la alegerile din 2014

Fostul ofițer SRI Daniel Dragomir a declarat la Neptun TV că întâlnirea din sufrageria lui Gabriel Oprea din seara alegerilor prezidențiale din 2009 a fost reală și că toți cei prezenți aveau acolo un rol prestabilit.

RECOMANDAREDeclarații revoltătoare ale fostului colonel SRI, Daniel Dragomir: SRI, fabricant de partide politice!

Dragomir a afirmat că fiecare dintre cei prezenți acolo avea la îndemână ”butoane” pe care le puteau activa pentru a se întâmpla diverse lucruri.

RECOMANDAREDaniel Dragomir avertizează: Riscăm să ne transformăm în maidan!

Prezent în cadrul emisiunii 'Contraziceri' alături de Daniel Dragomir a fost și jurnalistul Ovidiu Zară care a declarat că după 2009 au existat mai multe 'sufragerii' în momente importante, inclusiv în anul 2014 când Klaus Iohannis a fost ales președinte al României.

Comenteaza aceasta stire

inPolitics.ro. Glorie înaintașilor: Cum a făcut SRI Marea Unire
De Neptun TV 3 decembrie 2018

Punem pariu că habar nu aveați de rolul major avut de serviciile secrete în unirea provinciilor istorice sub numele de România, mai ales Marea Unire de la 1918. Nici noi nu știm mare lucru despre asta, dar un raționament simplu și de bun simț nu lasă loc de echivoc: mai mult decît Armata României și la paritate cu clasa politică, unirea de la 1 decembrie 1918 e opera SRI ori a glorioșilor săi precursori.

Apel la Legalitate - Scrisoare deschisă adresată Domnului Decebal Făgădău, Primar al Constanței
De Neptun TV 20 noiembrie 2018

Vă adresez acest Apel la legalitate, cu rugamintea de soluționare și răspuns în regim de urgență, urmând să ne adresăm, după caz, instanțelor de judecată sau organelor de urmărire penală pentru prejudiciile cauzate, daune financiare și infracțiunile de serviciu savârșite pe întregul parcurs al documentației de către funcționarii implicați...