luni, 10 decembrie 2018

Întâmplare incredibilă în mașina medicului Mihai Lucan: camera instalată de anchetatorii DIICOT în plafonul mașinii a căzut în timpul mersului

Întâmplare incredibilă în mașina medicului Mihai Lucan: camera instalată de anchetatorii DIICOT în plafonul mașinii a căzut în timpul mersului

Întâmplare incredibilă astăzi, la ora 15.00, în timp ce prof. dr. Mihai Lucan se deplasa cu soția sa într-un automobil Volkswagen Passat, cu numărul B 85 FTR, proprietate a soției sale, Maria Lucan.

O plăcuță de plastic din plafonieră a căzut peste schimbătorul de viteze, iar de sub ea s-a desprins o cameră video legată cu un fir electric de sursa de alimentare a plafonierei. Cei doi soți au rămas șocați dându-și seama că sunt urmăriți audio-video în intimitatea lor.

Se pare că filajul chirurgului Lucan se făcea în timp real dintr-o mașină aflată în apropiere, întrucât anchetatorii DIICOT s-au alarmat, văzând pe monitorul de recepție că s-au demascat din cauză că specialistul care a montat dispozitivul de urmărire nu a știut să fixeze cum trebuie grila de plastic a plafonului. Uluitor, la 15 minute după depistarea camerei, la automobilul soților Lucan s-au prezentat niște agenți care s-au prezentat a fi de la DIICOT, care le-au fluturat celor doi o hârtie în față și au recuperat camera instalată în plafonieră și care atârna de un fir.

Luju, care a publicat informația în exclusivitate, mai scrie că: "mai precis, nu au vrut să recupereze camera și să facă proces-verbal în acest sens, probabil pentru a nu-și însuși tehnica de supraveghere pentru care nu știm dacă aveau mandat, ci au sechestrat mașina soției medicului Lucan cu totul, fără să facă proces-verbal cu privire la prezența camerei instalate în mașină. Nici la insistențele celor prezenți, agenții DIICOT nu au vrut să facă proces-verbal de constatare a existenței camerei în mașină". 

DIICOT a transmis un comunicat de presă în legătură cu acest subiect.

"Biroul de informare și Relații Publice din cadrul Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizat și Terorism este împuternicit să aducă la cunoștința opiniei publice următoarele:

În cursul zilei de astăzi, ne- a parvenit informația că inculpatul LUCAN MIHAI a descoperit în autoturismul pe care îl utiliza, un mijloc de interceptare ambientală care aparține Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizat și Terorism.

Precizăm că dispozitivul a fost instalat în autoturismul utilizat de către inculpatul Lucan Mihai urmare a punerii în executare a unui mandat de supraveghere tehnică, solicitat și obținut cu respectarea normelor de procedură penală.

Dispozitivul tehnic deconspirat de către inculpat a fost recuperat", se arată în comunicat.

Galerie foto

Comenteaza aceasta stire

inPolitics.ro. Glorie înaintașilor: Cum a făcut SRI Marea Unire
De Neptun TV 3 decembrie 2018

Punem pariu că habar nu aveați de rolul major avut de serviciile secrete în unirea provinciilor istorice sub numele de România, mai ales Marea Unire de la 1918. Nici noi nu știm mare lucru despre asta, dar un raționament simplu și de bun simț nu lasă loc de echivoc: mai mult decît Armata României și la paritate cu clasa politică, unirea de la 1 decembrie 1918 e opera SRI ori a glorioșilor săi precursori.

Apel la Legalitate - Scrisoare deschisă adresată Domnului Decebal Făgădău, Primar al Constanței
De Neptun TV 20 noiembrie 2018

Vă adresez acest Apel la legalitate, cu rugamintea de soluționare și răspuns în regim de urgență, urmând să ne adresăm, după caz, instanțelor de judecată sau organelor de urmărire penală pentru prejudiciile cauzate, daune financiare și infracțiunile de serviciu savârșite pe întregul parcurs al documentației de către funcționarii implicați...