sîmbătă, 23 martie 2019

Ioana Mihalache, tânăra din Constanța care va reprezenta România la concursul internațional Miss Earth, a ajuns în Filipine

Ioana Mihalache a ajuns deja în Filipine, țară care găzduiește pe 7 decembrie competiția internațională „Miss Earth”. Prima sa misiune a fost întâlnirea cu micuții dintr-un orfelinat, pe care i-a ajutat să planteze câțiva copăcei.

La doar 22 de ani, Ioana se poate lăuda cu participarea la nenumărate competiții naționale de frumusețe unde s-a clasat, de fiecare dată, printre finaliste. Acum, a bifat un nou succes.

Este prima constănțeancă prezentă la un concurs internațional de o asemenea anvergură. Ne-a vorbit cu emoție, înainte de plecare, despre acest pas important în cariera sa. 

„Este o onoare, sper să mă descurc cât mai bine“, a spus Ioana Mihalache, miss Earth România 2013.

Faptul că profesează de doi ani ca model în Italia și Turcia ar putea să o ajute. Este însă un concurs unde frumusețea nu este suficientă. Ionei i se va cere să se implice în proiecte de mediu, iar tema competiției din acest an este apa. Și pentru că vine de la malul mării, Ioana consideră că este un semn  bun.

„În orice concurs de frumusețe nu este vorba doar de frumusețe. Atitudinea, prezența, să comunici, dacă cineva te supără trebuie să fi neutru, e un complex. De multe ori au câștigat fete care nu sunt atât de frumoase, dar care au o bunătate și o inteligență pe care nu o găsești peste tot“, a adăugat Ioana Mihalache.

Ioana spune că emoțiile ei sunt și mai mari cu atât mai mult cu cât reprezintă România: „ Trebuie să mă comport exemplar, trebuie să își facă o impresie bună. E și un concurs de natură, mi-aș dori ca ei să vadă România prin spusele mele cu toate frumusețile, o țară frumoasă cu oameni frumoși, să avem cât mai mulți turiști“.

Oricât ar fi de surprinzător, Ioana nu își vede viitorul în modelling. A absolvit cu nota 10 examenul de licență, după finalizarea cursurilor la Facultatea de Științe Economice din cadrul Universității „Ovidius”, iar acum urmează un masterat de Politici Europene de Dezvoltare Regională.

Așa că își dorește o carieră în acest domeniu și o familie: „Mi-aș fi dorit să am familia mea, să mă căsătoresc, să am o casă, să am un copil, pentru că în lumea fashionului nu se poate să ai o viață simplă, o viață de familie, mi-aș fi dorit să fiu economistă, vom vedea“, a spus Ioana.

Toți românii sunt invitați să susțină și să voteze online România la următorul link:  https://www.facebook.com/miss.earth.romania.fan.page, începând cu data de 11 noiembrie.

 „Vă rog să mă susțineți și să mă votați și sper că veți fi la fel de mândri de mine cum sunt și eu de voi“, a transmis Ioana.

Comenteaza aceasta stire

DJ Snake, la Constanța. Nume sonore în lineup-ul Neversea
De Neptun TV 20 martie 2019

DJ SNAKE este un DJ de origine franceză care a colaborat cu Diplo și MO la piesa „Lean on” a celor de la Major Lazer. Artistul este și producător și a fost nominalizat la premiile Grammy cu albumul „Born this way” produs pentru Lady Gaga. A câștigat premii pentru piesa „Turn down for what” și a avut numeroase colaborări cu artiști internaționali precum Justin Bieber, Selena Gomez și Cardi B. Piesa pentru care a colaborat cu Major Lazer „Lean On” a depășit 2,5 miliarde de vizualizări, iar cea mai nouă piesă a artistului, „Taki Taki”, numără deja peste 1,1 miliarde de vizualizări.

Ce nu știi despre OSCAR 2019
De Neptun TV 22 februarie 2019

În urma nominalizărilor, se pare că „Roma” și „The Favorite” se află în fruntea clasamentului, cu câte 10 nominalizări fiecare. Pentru că mai sunt doar câteva zile până la marele eveniment, criticii de film au început deja să facă primele previziuni în ceea ce privește favoriții la Premiile Oscar de anul acesta.