luni, 19 august 2019

Iohannis REFUZĂ orice modificare în Guvern până la 1 decembrie. Președintele respinge noile propuneri de miniștri

Iohannis REFUZĂ orice modificare în Guvern până la 1 decembrie. Președintele respinge noile propuneri de miniștri

Președintele Klaus Iohannis a anunțat, joi, că nu va lua o decizie în ceea ce privește cea de-a doua remaniere guvernamentală, privind portofoliile de la Transporturi și Dezvoltare, decât după sărbătorile Centenarului și data de 1 Decembrie.

  'Au fost schimbate enorm de multe persoane pe pozițiile de ministru. I-am numărat. Sunt 70 de politicieni care au fost sau sunt acum miniștri în aceste guverne. 70 în nici doi ani. Așa nu se poate guverna. Este imposibil să schimbi miniștrii toată-ziua bună ziua. Cum să ne imaginăm că poate să funcționeze un guvern cu două remanieri într-o săptămână. 

Așa ceva nu s-a mai auzit și în acest fel nu se poate continua. Nu sunt de acord să contribui la o astfel de guvernare care seamănă mai mult cu un carusel. În această săptămână nu va mai exista nicio schimbare de miniștrii. Iar această remaniere după remaniere va fi luată în analiză cel mai devreme după sărbătorile dedicate Centenarului și zilei Naționale. Până atunci nu se va întâmpla în această zonă nimic', a declarat Klaus Iohannis. 

Comenteaza aceasta stire