sîmbătă, 23 februarie 2019

Ionel Dănciulescu este noul manager sportiv al FC Farul Constanța

Ionel Dănciulescu este noul manager sportiv al FC Farul Constanța

Ionel Dănciulescu a acceptat oferta patronului FC Farul Constanța, Ciprian Marica, de a ocupa postul de manager sportiv al echipei de la malul mării. 

Clubul de fotbal FC Farul Constanța a anunțat că Ionel Dănciulescu este începând de joi, 4 octombrie, noul manager sportiv al echipei.

„FC Farul a făcut astăzi un transfer de marcă. La Constanța vine Ionel Dănciulescu, fostul atacant care a activat în foarte multe meciuri din Liga 1. "Danciu" va ocupa la FC Farul funcția de manager sportiv. Îi uram mult succes în mandatul său la Farul Constanța”, se arată într-o postare pe pagina de Facebook al clubului.

Fostul internațional, Ionel Dănciulescu, a declarat pentru Digi Sport că „este un proiect nou, care sunt convins că va avea succes. Cel puțin noi vom face totul pentru asta. Mă bucur că voi lucra cu Ciprian, suntem tineri și dispuși să muncim. Farul e o echipă de tradiție, iar un oraș atât de mare merită o echipă puternică". Ionel Dănciulescu a jucat la echipele de fotbal Electroputere Craiova, Dinamo București, Steaua București, dar și la echipe din Spania sau Turcia. După retragerea din activitatea fotbalistică, Dăncilescu a ocupat funcția de director general al clubului Dinamo București.

Comenteaza aceasta stire

Halep a urcat oficial în topul WTA! Ce loc ocupă acum Simona
De Neptun TV 18 februarie 2019

Podiumul e alcătuit din japoneza Naomi Osaka, lider - 6.970 de puncte, Simona Halep, locul doi - 5537 de puncte, și Sloane Stephens, poziția a treia - 5307 de puncte.

Simona Halep a pierdut finala turneului de la Doha! 'Aș fi vrut să câștig acest trofeu frumos, dar nu am putut'
De Neptun TV 16 februarie 2019

Simona Halep nu a reușit să câștige primul trofeu din noul sezon. Ajunsă în finala turneului de la Doha, numărul doi WTA a pierdut în trei seturi în fața jucătoarei din Belgia, Elise Mertens (23 de ani, nr. 21 WTA), scor 6-3, 4-6, 3-6, după două ore și șase minute de joc.

Simona Halep s-a hotărât în privința antrenorului: Am început colaborarea și o să lucrăm împreună
De Neptun TV 4 februarie 2019

În primă fază s-a decis ca tehnicianul belgian să fie supus unei perioade de probă, dar presa din țara sa susține că acesta a convins-o deja pe jucătoarea noastră, prin metodele de antrenament, să semneze o înțelegere cu perioadă nedeterminată.

Simona Halep a pierdut locul 1 în clasamentul WTA. Românca a părăsit Top 2 WTA după 595 de zile
De Neptun TV 28 ianuarie 2019

Clasamentul WTA a încorporat luni punctele câștigate de Naomi Osaka și Petra Kvitova la Australian Open 2019, iar Simona Halep a pierdut două poziții în ierarhia mondială. Este cea mai importantă alunecare în clasament pentru româncă, după data de 8 mai 2017, când Halep ajungea de pe 4 pe 8.