sîmbătă, 15 decembrie 2018

Ionel Dănciulescu este noul manager sportiv al FC Farul Constanța

Ionel Dănciulescu este noul manager sportiv al FC Farul Constanța

Ionel Dănciulescu a acceptat oferta patronului FC Farul Constanța, Ciprian Marica, de a ocupa postul de manager sportiv al echipei de la malul mării. 

Clubul de fotbal FC Farul Constanța a anunțat că Ionel Dănciulescu este începând de joi, 4 octombrie, noul manager sportiv al echipei.

„FC Farul a făcut astăzi un transfer de marcă. La Constanța vine Ionel Dănciulescu, fostul atacant care a activat în foarte multe meciuri din Liga 1. "Danciu" va ocupa la FC Farul funcția de manager sportiv. Îi uram mult succes în mandatul său la Farul Constanța”, se arată într-o postare pe pagina de Facebook al clubului.

Fostul internațional, Ionel Dănciulescu, a declarat pentru Digi Sport că „este un proiect nou, care sunt convins că va avea succes. Cel puțin noi vom face totul pentru asta. Mă bucur că voi lucra cu Ciprian, suntem tineri și dispuși să muncim. Farul e o echipă de tradiție, iar un oraș atât de mare merită o echipă puternică". Ionel Dănciulescu a jucat la echipele de fotbal Electroputere Craiova, Dinamo București, Steaua București, dar și la echipe din Spania sau Turcia. După retragerea din activitatea fotbalistică, Dăncilescu a ocupat funcția de director general al clubului Dinamo București.

Comenteaza aceasta stire

Premieră în istoria României: Simona Halep a fost desemnată campioana mondială a anului 2018
De Neptun TV 14 decembrie 2018

Simona Halep a mai scris o pagină de istorie pentru tenisul românesc, chiar în anul în care a obținut cele mai bune rezultate.

România s-a calificat în semifinalele Campionatului European de handbal feminin! Cristina Neagu, de urgență la spital
De Neptun TV 13 decembrie 2018

Naționala de handbal feminin a României s-a calificat după 8 ani în semifinalele Campionatului European din Franța, de pe locul al doilea în grupa a II-a principală, și va întâlni campioana olimpică Rusia, vineri, la Paris.

Simona Halep, desemnată din nou favorita fanilor: Acest trofeu înseamnă mult pentru mine
De Neptun TV 8 decembrie 2018

Jucătoarea de tenis Simona Halep, liderul WTA, le-a mulțumit fanilor care au votat-o ca fiind preferata lor în circuitul WTA, pentru cel de-al doilea an consecutiv, precizând că acest trofeu înseamnă mult pentru ea.

Darren Cahill, pe larg despre despărțirea de Simona Halep: Face parte din familia mea, știa ce urmează
De Neptun TV 3 decembrie 2018

După despărțirea de Darren, Simona a hotărât să meargă la primele turnee din 2019 fără antrenor. Numărul 1 mondial și-a început pregătirea sub comanda lui Florin Segărceanu, care nu o va însoți însă și la turnee.